Shadow

Stubaital beleeft première van Gaia-spektakel

Vrijdagavond 17 februari 2017 laat de 3D-openluchtshow Stubai Gaia het Stubaital in het Oostenrijkse Tirol op haar grondvesten schudden.

Gaia StubaitalOnder leiding van de wereldberoemde Enrique Gasa Valga van het Tyrolean Regional Theatre dansgezelschap, is Stubai Gaia een adembenemende show vol dans, muziek, 3D, skikunsten en freestyle. Met behulp van diffuus licht en 3D-projecties wordt een verhaal verteld dat Tirol nooit eerder hoorde. Het Stubaital is door haar ligging en keur aan wintersportfaciliteiten de prefecte locatie voor deze adembenemende show. De show neemt de toeschouwer mee in een mythologische, spirituele reis naar een wereld waar alle kleurrijke aspecten van de mens aan bod komen. “De ongerepte natuur van de Stubai Vallei zorgt voor de ideale achtergrond van een heel bijzonder openluchtspektakel”, aldus Valga. Deze fascinatie voor de natuur en de mogelijkheden die sneeuw biedt, zijn perfect geïntegreerd in een heel nieuw soort dansvoorstelling die het publiek niet zal vergeten.

Unieke openlucht ervaring

Dit indrukwekkende evenement is een direct gevolg van de intensievere promotionele aanpak van het Stubai Tirol Verkeersbureau. Anderhalf jaar geleden werd Enrique Gasa Valga benaderd met de vraag een show te ontwikkelen die het Stubaital met haar sneeuw en skifaciliteiten een nieuwe dimensie kon geven. Een voorstelling die de omgeving in al haar schoonheid laat zien: de bossen, de toppen en de attracties. Gaia Stubai – Morther Earth is daarvan het spectaculaire resultaat. De omgeving en de dansbewegingen in de sneeuw maken het tot een unieke openlucht ervaring. Qua muziek komt alles van gevoelige orkeststukken tot ritmische dansnummers en rockklassiekers voorbij; een avond die je van je stoel blaast.

De première is op 17 in Neustift.Een tweede voorstelling vindt plaats op 24 februari. De komende winters zijn er nog tenminste twee shows gepland. Boek je wintersport naar Stubai bij onder meer TUI, ChaletsPlus en De Jong Intra.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!