Vierde Brocantemarkt in Waterland

Geplaatst door Redactie op 10 maart 2015 om 11:32 in de categorie Beurzen en evenementen

BrocantemarktNa het succes van de voorgaande jaren, organiseert Stichting Promotie Waterland (SPW) voor de vierde maal op eigen initiatief een Waterlandse Brocantemarkt. Deze vierde editie van de Brocantemarkt kent een veel groter aantal deelnemers dan voorgaande jaren en is ruim van opzet. De brocantemarkt wordt op zaterdag 25 april van 11.00 tot 16.00 uur gehouden in de Grote Kerk in Monnickendam.

In 2012 is Stichting Promotie Waterland begonnen met het initiëren van diverse markten met een toegevoegde waarde voor Waterland, waaronder de Brocantemarkt. De markt kende vorig jaar al een sterke deelnemersgroei en voor 2014 staan bijna veertig kramen, met een divers assortiment, klaar voor de bezoeker. Wederom is als locatie gekozen voor de Grote Kerk aan

De Zarken 2 in Monnickendam is een mooie overdekte locatie, die op 5 april geheel in het teken van brocante zal staan. De kerk is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers van buitenaf. Tijdens de markt is er ook een horecapleintje met fris, koffie/thee en wat lekkers.

Waterlandse Brocante

De Brocantemarkt is gratis toegankelijk. Bezoekers ontvangen bovendien ook gratis een [email protected] (zolang de voorraad strekt), om thuis nog meer wooninspiratie op te doen voor het komende seizoen. Op de markt treft de bezoeker brocante van diverse ondernemers zoals meubelen, woonaccessoires en –decoraties in brocantestijl.

Parkeren
Wie met de auto een bezoek wil brengen aan de Brocantemarkt kan het beste parkeren op het parkeerterrein bij de Grote Kerk (Bolwerk), op het nieuwe parkeerterrein aan de Loswal (Nieuwpoortslaan) of bij Swaensborch (Pierebaan, max. 5 minuten lopen).

Stichting Promotie Waterland

Onder de slogan ‘Waterland laat je verrassen’ is Stichting Promotie Waterland sinds 2010 actief in het verwezenlijken van het algemene doel om meer mensen in Waterland te laten recreëren en ervoor te zorgen dat zij langer blijven en vaker terugkomen. De activiteiten van de SPW zijn gericht op drie doelgroepen: inwoners, ondernemers en toeristen. Het Informatiepunt is in de wintermaanden geopend van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur en vanaf 1 april weer 7 dagen per week geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Meer informatie: www.onswaterland.nl

Sharing is caring!

Comments are closed.