Shadow

SMART Inclusive van Arke

arke

SMART Inclusive vloeit voort uit onderzoek van Arke naar de vakantiebehoeften van Nederlanders. Ook dit nieuwe verzorgingstype is helemaal ingericht naar de wensen van de Nederlandse klant. Bij SMART Inclusive is de basis zoals ontbijt, lunch, diner, frisdrank en water bij de prijs inbegrepen. Het gevarieerde eten is van hoge kwaliteit en wordt vers bereid, grotendeels door live cooking.

Klanten ontvangen de SMART armband, dit is het betaalmiddel gedurende de vakantie. Daar staat al een bedrag op om vrij te besteden aan bijzondere producten: een speciale koffie in de ochtend, een verse smoothie in de middag of een glas wijn in de avond.

Het grote verschil met All Inclusive is dat de klant alleen betaalt voor wat hij eet en drinkt. Arke (tegenwoordig opererend onder de naam TUI) geeft elke gast een SMART tegoed van 5 euro per dag, de rest vult hij naar behoefte aan door het tegoed te verhogen. Zo weten klanten vooraf de basisprijs van hun vakantie en hebben ze zelf de keuze om hun verblijf aan te vullen.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!