Shadow

Silversea onthult nieuwe vormgeving Silver Cloud

Silversea Silver CloudUltraluxe rederij Silversea heeft de nieuwe ontwerpen gepresenteerd voor de renovatie van de Silver Cloud, dat in 1994 het eerste cruiseschip van Silversea was. Niet alleen het interieur gaat op de schop. De scheepsromp wordt verstevigd zodat het schip vaker in de poolwateren expeditiecruises kan varen.

De Silver Cloud ondergaat van augustus tot oktober 2017 een grootscheepse renovatie. Het moet daarna de ultraluxe eisen van een klassiek Silversea-schip combineren met de eisen van sterkte en manoevreerbaarheid van expeditie cruiseschepen.De nieuwe uitvoering benadrukt het luxueuze ontwerp van Silver Clouds openbare ruimten met inbegrip van La Terrazza, the Restaurant, Observation Lounge, Panorama Lounge, en Venetian Lounge. De uitgebreide herinrichting omvat ook de realisatie van de Observation Lounge, de nieuwe teakvloeren, de bekleding en verlichting in La Terrazza, een nieuw vloerkleed en stoffering in The Restaurant. Tevens wordt een nieuwe fitnessruimte, uitgerust met Technogym materiaal, voorzien.

“De overgang van Silver Cloud naar ijsklasse schip biedt onze expeditiegasten de luxe, de stijl en het comfort eigen aan onze klassieke Silversea-schepen”, aldus Barbara Muckermann, hoofd van de marketing bij Silversea Cruises. “Een capaciteit van 260 gasten buiten de poolgebieden en een beperktere van 200 binnen deze gebieden houdt in dat wij onze gasten steeds de allerbeste gepersonaliseerde en attentvolle bediening aan boord kunnen verzekeren. Dit geringer aantal maakt ook een gezamenlijke ontscheping bij ontdekking van de omgeving mogelijk.”

Silversea Cruises heeft momenteel acht schepen in de vaart. Het negende schip is momenteel in aanbouw.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!