Ruim 6,5 miljoen bezoekers voor website Germany.travel

Geplaatst door Redactie op 24 maart 2014 om 16:22 in de categorie Algemeen nieuws

Website DuitslandDe website van de Deutsche Zentrale für Tourismus (DZT) www.germany.travel is uitgegroeid tot een belangrijke informatiebron voor internationale toeristen. “Onze website germany.travel is in het buitenland populairder dan ooit. In 2013 hebben we 6,5 miljoen bezoekers op de website geregistreerd. Dat komt neer op een groei van 22 procent ten opzichte van 2012″, vertelt Petra Hedorfer, voorzitter van de raad van bestuur van de DZT.

Met name in Nederland, de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk is het gebruik bovengemiddeld toegenomen. Deze landen staan in de top tien van belangrijkste afzetmarkten voor vakantieland Duitsland.

Met één muisklik heel Duitsland in beeld

De website www.germany.travel is inmiddels beschikbaar in 30 talen. In 2013 is de website ook in het Tsjechisch vertaald. Meer dan 600 video‘s, 265 moderne 360°-panorama’s en meer dan 12.000 foto‘s staan garant voor een optimale visualisering.

Een gebruiksvriendelijk opgebouwde startpagina leidt de gebruiker naar de verschillende thema’s. Vanaf de startpagina zorgt een snelle navigatie ervoor dat de gebruiker snel bij de gewenste informatie terechtkomt. Er wordt veel informatie gezocht over stedentrips en het UNESCO-Werelderfgoed – hier steeg het bezoekersaantal met maar liefst 17 procent. Bij de special over kerstmarkten nam het bezoekersaantal in 2013 zelfs toe met bijna 50 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.