Shadow

Rhätische Bahn kiest voor Tourism Consultancy

RHAETISCHE BAHN: UnterengadinHet Zwitserse Rhätische Bahn, bekend van toeristisch populaire spoortrajecten als de Bernina- en Glacier Express, heeft Tourism Consultancy aangesteld als sales vertegenwoordiger in Nederland. Taak is om bestaande B2B contacten onderhouden en het relatienetwerk in de reiswereld sterk uit te breiden. Dit zal gebeuren in samenwerking met Zwitserland Toerisme en Graubünden Toerisme, waar Rhätische Bahn op de Nederlandse markt ook partner van is.

Nr. 1 attractie

Rhätische Bahn, kortweg RhB, is één van de bekendste attracties uit de Zwitserse Alpen. Met zijn unieke bergroutes, Unesco werelderfgoed traject, Glacier Express en de Bernina Express, biedt de maatschappij inmiddels al 125 jaar treinreizen aan. In totaal worden er door RhB ruim 8 miljoen toeristen per jaar vervoerd. Nederlandse trein- en Alpenliefhebbers vormen een zeer belangrijke doelgroep, Nederlanders behoren tot de top 5 buitenlandse bezoekers van de trajecten.

Oude bekende

De Rhätische Bahn is voor managing partner van Tourism Consultancy, Jeroen van Wilgen, geen onbekende. Hij is geruime tijd werkzaam geweest voor Graubünden Toerisme en heeft vanuit die hoedanigheid een goede kennis van de spoorwegmaatschappij en het gebied waar een groot deel van de trajecten zich bevind. “Als je zo lang hebt gewerkt met Zwitsers en met de prachtige regio, dan blijft er natuurlijk altijd een stukje van jezelf in zitten. Dat wij nu met Tourism Consultancy Rhätische Bahn mogen vertegenwoordigen, is voor ons een prachtige start van het jaar.”

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!