Shadow

Proef Indonesië in Amsterdam of Den Haag

etenVan 15 tot en met 18 mei proef je, tijdens de Taste of Amsterdam, vele lekkernijen op het Indonesische paviljoen en op de Tong Tong Fair is het van 29 mei tot en met 9 juni culinair genieten in de eetwijk. De eilanden van Indonesië hebben allen hun eigen tradities en gebruiken, ook wat betreft de keuken. Invloeden van buitenlandse keukens dragen bij aan de grote verscheidenheid aan Indonesische gerechten. 

Tijdens de Taste of Amsterdam wordt door de beste Nederlandse en internationale chef-koks voor je gekookt. Dé plek om je te laten inspireren op het gebied van eten en drinken. Met dertig traditionele Indonesische gerechten is de chef-kok van restaurant Blauw, Agus Hermawan, uitgeroepen tot ambassadeur. Hij vertegenwoordigt Indonesië en Garuda Indonesia en bereidt verschillende lekkernijen op het Indonesische paviljoen.

Tong Tong Fair

Van 29 mei – 9 juni 2014 vindt de 56ste Tong Tong Fair plaats in Den Haag. Van hemelvaart tot en met tweede pinksterdag staat het Malieveld in teken van dit smakelijke en kleurrijke Indische evenement. Dit alles begon in 1959 met een groepje Indische Nederlanders, die een evenement organiseerden omdat zij de Indische cultuur zo mooi en inspirerend vonden. Het resultaat is een jaarlijks groots evenement, waar oost en west elkaar ontmoeten in een sfeer van vrijheid, vriendschap en inspiratie. Op de Tong Tong Fair vind je onder andere de Grand Pasar, wajangpoppen en bijzondere batik. Ook is het culinair genieten in de eetwijk van het evenement.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *