Shadow

Prachtig einde winter markeert mooie start zomerseizoen SalzburgerLand

Mooie cijfers en een unieke kampioen: het einde van het winterseizoen in SalzburgerLand is een succes. Skiër Marcel Hirscher behaalde een unieke prestatie door voor de vijfde maal op rij (!) de wereldbeker te winnen. En het aantal toeristen uit Nederland steeg ook afgelopen winter weer!

Meer aankomsten uit Nederland

Salzburgerland Marcel Hirscher
Ski-kampioen Marcel Hirscher nodigt iedereen uit in geboorteland SalzburgerLand © Stefan Illek / ÖSV

De cijfers tot en met januari laten een plus van 1,7% in aankomsten vanuit Nederland zien, maar de maanden februari en maart zijn erg goed geweest, waardoor de verwachting is dat de uiteindelijke stijging hoger uit zal vallen. Het ziet er dan ook naar uit dat ook deze winter weer een record zal worden gebroken in aantallen Nederlandse toeristen in SalzburgerLand!

Ook de half Nederlandse, half Oostenrijkse uit SalzburgerLand afkomstige skiër Marcel Hirscher brak een record: hij won voor de vijfde maal op rij de wereldbeker: een unieke prestatie die nog niet eerder vertoond is.

De Regio SalzburgerLand gaat dan ook met een goede verwachting het zomerseizoen in. Met de toenemende vraag naar actieve vakanties in de natuur is het aanbod aantrekkelijk voor een flinke doelgroep. De campagne om dat zomerseizoen te ondersteunen is deze week van start gegaan in diverse online media. Marcel Hirscher in eigen persoon figureert ook in die campagne om toeristen het SalzburgerLand te laten ontdekken. Voor een aantal mensen zal dat gratis kunnen, want in een grote prijsvraag zijn 5 vakanties te winnen.

Voor meer informatie: www.salzburgerland.com

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!