Shadow

Perfecte match: de charme van Bonaire en de luxe van Harbour Village

Harbour Village Beach Club BonaireHarbour Village Beach Club is uniek op Bonaire, niet alleen omdat het het meest luxe hotel op het eiland is maar vooral door de ligging aan een privéstrand. De suites direct aan het strand zijn ideaal gelegen; je opent de terrasdeuren en het witte strand met palmbomen ligt aan je voeten, de zee glinstert in de zon. Niet op de Malediven maar op Nederlands Caribische bodem!

Duik- en surfbestemming Bonaire

Bonaire Harbour Village Beach ClubBonaire is een van de meest authentieke eilanden in de Caribbean. Kleinschalig en intiem, een klein aantal bewoners en men zegt net zoveel flamingo’s. Er zijn weliswaar maar weinig stranden, maar er is meer dan genoeg koraalrif. Bonaire staat dan ook in de top 5 van ’s werelds beste duikbestemmingen. Wie niet wil duiken kan zich hier op veel andere manieren vermaken. Toeren over het eiland en genieten van de relaxte cultuur en schoonheid van het landschap. Bonaire biedt de perfecte weersomstandigheden voor kite- en windsurfers, daarnaast zijn snorkelen, kajakken in de mangrove en mountainbiken populaire activiteiten.

Ontdek de charme van Bonaire en kies Harbour Village Beach Club als de plek om in alle luxe en privacy te genieten aan een schitterend strand.

Bekijk het interview op Luxury TV waarin prachtige beelden van het resort te zien zijn.

Dit artikel maakt deel uit van een special over Harbour Village Beach Club.

Lees ook:
Relaxen, duiken, snorkelen, trouwen en vergaderen
Harbour Village Beach Club gepassioneerd rifbeschermer
Harbour Village host fashion crew van magazine VROUW
Nieuw: Stand-up Paddleboard (SUP) Tours

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!