Shadow

Oranje viert de zomer in Den Haag

denhaagoranjeVanavond begint het Europees Kampioenschap voetbal in Frankrijk. Helaas is het Nederlands Elftal daar niet bij. Toch kleurt Den Haag op de openingsdag van het EK oranje. De stad aan zee haakt op een sympathieke en humoristische manier in op het missen van het toernooi en heet spelers en supporters van harte welkom. De komende dagen gaan er drie video’s live met als decor het centrum, het strand en een Haagse attractie.

In de eerste video en foto, vanmiddag gelanceerd, staan de voetballers op een camping op het Malieveld in hartje Den Haag met de skyline als achtergrond. De tweede en derde video met bijbehorende foto gaan respectievelijk zondag en woensdag online. Blijf op de hoogte van de nieuwste beelden via www.facebook.com/thisisthehague of volg via Twitter, YouTube of Instagram. Via de hashtagcombinatie #thisisthehague #euro2016 zijn de berichten de komende dagen te volgen.

Bekijk hier de eerste video

Den Haag Marketing haakt met een drietal video’s sympathiek en humoristisch in op het EK voetbal zonder Oranje. De inhaakactie Oranje viert de zomer in Den Haag is, in opdracht van Den Haag Marketing, gemaakt door het Haagse creatief Bureau Visueel.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!