Shadow

Ontdek Londen in zes wandelingen met nieuwe 100 procent Londen-gids

honderdprocentlonden-gidsLonden is een wereldstad van formaat. Onmogelijk te doorgronden maar altijd inspirerend. Er valt hier zo ontzettend veel te zien en te beleven; waar moet je dan beginnen? De nieuwe 100% Londen-gids biedt uitkomst. En met onze winactie maak je nu ook kans op één van de drie gidsen uit het 100%-assortiment.

Natuurlijk wil je naar Buckingham Palace en vanuit de London Eye over de stad uitkijken. Maar ook een museum bezoeken, van een afternoon tea genieten, wandelen langs de Thames, shoppen bij fijne, kleine boetiekjes en uitgebreid dineren in een hip restaurant. En het liefst ook nog een theaterstuk zien of een pint pakken in een pub. Deze gids leidt je in no time langs alles wat je niet mag missen.

Voor wie niets wil missen van Londen

Met 100% Londen op zak ontdek je de stad in no time. Zes wandelroutes leiden je langs highlights én de leukste adressen volgens de locals. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk gerangschikt per stadsdeel. Voor ’s avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget. En met de uitneembare plattegrond, de duidelijke routekaarten en gratis 100% app voor je smartphone vind je altijd je weg.

Auteur Kim Snijders

Kim Snijders woont sinds een aantal jaren in Londen, Bloomsbury om precies te zijn. Naast haar hectische baan voor een groot communicatiebureau, struint ze voor 100% Londen heel de stad door op zoek naar de leukste adressen. De gids is online te bestellen via www.100procenttravel.com/londen

Winactie

Reisprofs.nl mag drie gidsen uit het 100%-assortiment weggeven. Je hoeft ons alleen maar te liken op Facebook en je maakt kans op één van de drie gidsen.

Sharing is caring!