Shadow

Norwegian Cruise Line voor de 12e keer bekroond

Norwegian Cruise Line (NCL) is onlangs voor de 12e keer op rij benoemd tot ‘Europe’s Leading Cruise Line’ tijdens de World Travel Awards.

Norwegian Escape
Norwegian Escape©PR

“Het is een eer om te worden erkend voor aanwezigheid in de regio en om de titel, voor de 12e keer op rij, te behouden als ‘Europe’s Leading Cruise Line’, “ aldus Kevin Bubolz, Managing Director, NCL Europe. “Onze focus lag op het behouden van onze sterke aanwezigheid gedurende het jaar. Wij hebben de grootse Europese vloot waarmee reizigers de meest ongelooflijke bestemmingen bezoeken. “

Eerder dit jaar is Norwegian Cruise Line door de World Travel Awards voor de zevende keer op rij ook erkend als  ‘Caribbean’s Leading Cruise Line en voor het vierde jaar als ‘North America’s Leading Cruise Line’.

Wil je meer weten over cruisen? Lees dan de tips en weetjes op decruisegids.

Met zes schepen die in Europa varen – Norwegian Epic, Jade, Star, Spirit, de onlangs gerenoveerde Norwegian Getaway en voor het eerst Norwegian Pearl – biedt het bedrijf routes naar verschillende bestemmingen zoals de Middellandse Zee, de Griekse eilanden, de Franse, Spaanse en Italiaanse kusten, en naar de Baltische Staten, vanuit verschillende havens op het continent.

Waarom cruises zo populair zijn lees je hier

In de zomer van 2020 maakt Norwegian Escape, het eerste schip van de meest succesvolle en innovatieve Breakaway Plus-klasse van het bedrijf, haar Europese debuut met negen 12- en 14- daagse cruises vanuit Southampton in Engeland, Civitavecchia in Italië en Kopenhagen in Denemarken. De routes bieden nieuwe en leuke ervaringen voor gasten op zowel land als zee zoals keuze uit een breed scala van dineropties, bars en lounges, entertainment in Broadway-stijl en meer.

Boek je cruise bij Cruisewinkel of CruiseReizen.nl.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!