Shadow

Norwegian Cruise Line elf keer op rij ‘Europa’s meest toonaangevende cruise-line’

Cruiserederij Norwegian Cruise Line is tijdens de feestelijke uitreiking van de jaarlijkse World Travel Awards in Athene onderscheiden als ‘Europe’s Leading Cruise Line’. Het is de elfde keer op rij dat de cruiserederij deze award is toegekend.

Karen Sequeira - Norwegian Cruise Line, ontvangt Europe's Leading Cruise Line Award van Graham Cooke, oprichter World Travel Awards © NCL /communigate
Karen Sequeira – Norwegian Cruise Line, ontvangt Europe’s Leading Cruise Line Award van Graham Cooke, oprichter World Travel Awards © NCL

De World Travel Awards worden sinds 1993 jaarlijks toegekend op basis van de stemmen van duizenden reis- en toerisme professionals uit de hele wereld Norwegian Cruise Line liet deze keer negen andere vooraanstaande cruisemaatschappijen achter zich laat.

De zestien schepen van Norwegian Cruise Line varen een divers aanbod van routes, van de Caribbean tot het Panamakanaal, Europa, Zuid-Amerika en de Middellandse Zee, of in Australië en het Verre Oosten. Op alle reizen is Norwegian’s exclusieve ‘Premium All Inclusive’-concept van toepassing, waarmee de passagiers genieten van een brede selectie van alcoholische en non-alchoholische dranken, speciale koffies tijdens de maaltijden, fooien en 60 minuten gratis Wifi die zijn inbegrepen in het tarief.

Cruises met Norwegian Cruise Line zijn te boeken bij onder meer Cruisewinkel en CruiseReizen.nl.

3/5 - (2 stemmen)
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Sharing is caring!