Shadow

Norwegian Cruise Line biedt meer cruises in Europa en vertrek uit Amsterdam

Cruiseliefhebbers kunnen vanaf de zomer van 2019 met Norwegian Cruise Line cruises maken vanaf Amsterdam. Dat heeft de premium all inclusive rederij bekendgemaakt bij de presentatie van het cruiseprogramma voor 2019 en 2020. De cruises vanuit Amsterdam worden verzorgd met de Norwegian Pearl.

Norwegian Pearl © NCL/Communigate
Norwegian Pearl © NCL

De Norwegian Pearl is het zesde schip van Norwegian Cruise Line dat cruises door Europa aanbiedt. Het cruiseschip biedt plaats aan 2400 passagiers en vaart vanuit Amsterdam diverse routes door de Middellandse Zee. Ook worden met de Norwegian Pearl verschillende afvaarten vanuit Civitavecchia, Barcelona en Venetië aangeboden.

De Norwegian Pearl maakt tot die tijd cruises naar Alaska. Het schip wordt dan afgelost door de Norwegian Joy. Die laat in april 2019 Shanghai achter zich laat om vanuit Seattle zevendaagse cruises naar Alaska aan te bieden. Ook de Norwegian Bliss en de Norwegian Jewel maken in deze regio cruises naar Alaska. Wie een van de cruises van Norwegian Cruise Line in 2019 en 2020 wil boeken, kan daarvoor eind juli 2018 al terecht bij onder meer Cruisewinkel en CruiseReizen.nl

Renovatie Norwegian Joy

Voorafgaand aan haar aankomst in Seattle ondergaat Norwegian Joy een make over van ongeveer $ 50 miljoen. Daarbij worden diverse faciliteiten en het ontwerp verbeterd en komen er meer entertainment opties. Daarmee wordt de Norwegian Joy bijna identiek aan haar zusterschip, Norwegian Bliss, het nieuwste en meest succesvolle schip in het 51-jarig bestaan van Norwegian Cruise Line. De Norwegian Joy ook stops in Juneau, Ketchikan, Skagway, Holkham Bay en Icy Strait Point. Passagiers kunnen zo de rijke natuur van Canada en Alaska ontdekken.

Na het Alaska-seizoen vaart Norwegian Joy naar Los Angeles om daar in de winter van 2019/2020 cruises met een eersteklas, ultramodern cruiseschip aan te bieden naar de Mexicaanse Riviera en het Panamakanaal.

Norwegian Jewel en Jade naar Australië en Azië

Ook Norwegian Jewel ondergaat een renovatie voordat het schip terugkeert voor een derde seizoen cruises vanuit Honolulu, Papeete, Sydney, Auckland, Singapore, Hong Kong en Tokyo (Yokohama). Om het aanbod van Norwegian Cruise Line in deze regio te versterken, biedt Norwegian Jade in de winter van 2019/2020 afvaarten in Zuidoost-Azië vanuit Singapore en Hong Kong naar populaire bestemmingen zoals Phuket, Langkawi, Penang, Bangkok (Laem Chabang), Ho Chi Minh-stad (Phu My) en Ha Long Bay. Daarnaast zal Norwegian Jade verschillende unieke routes aanbieden via het Suezkanaal en de Indische Oceaan met bestemmingen in Griekenland, Israël, Jordanië, de Verenigde Arabische Emiraten, de Malediven, India, Sri Lanka en Thailand.

Met de inzet van Norwegian Jewel en Jade in deze regio profiteert Norwegian Cruise Line van de Australische cruisemarkt. Dat is één van de grootste cruisemarkten ter wereld. Daarnaast is Australië een uiterst populaire cruisebestemming.

Norwegian Spirit vaart in de zomer van 2020 in China

Met de inzet van Norwegian Spirit vanaf zomer 2020 blijft Norwegian Cruise Line de Chinese cruisemarkt bedienen. Voorafgaand ondergaat Norwegian Spirit een eerder geplande revitalisering volgens het Norwegian Edge® vlootrenovatie-programma. In februari 2020, wanneer het schip van Europa naar Azië vaart, worden er nog een aantal exclusieve tussenstops gemaakt in onder andere Zuid-Afrika, Mauritius, de Seychellen en de Malediven.

3/5 - (2 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Ja, stuur me de nieuwsbrief!

Privacy *

Sharing is caring!