Nomineer een artikel voor de Caribbean Travel Writers Awards

Geplaatst door Redactie op 5 oktober 2015 om 16:06 in de categorie Algemeen nieuws

Jaarlijks reikt de Caribbean Tourism Organization Chapter Holland (CTO) de Caribbean Travel Writers Award uit aan de journalist, die het afgelopen jaar het beste artikel over de Caribbean heeft gepubliceerd. Voor deze 9e editie is wederom gekozen om de award in 4 categorieën uit te reiken. Tijdens de Caribbean Media Workshop op dinsdag 27 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

Vier Awards

Pieternaai © VNU Exhibitions

Pieternaai © VNU Exhibitions

De Caribbean Travel Writers Award is een prestigieuze Caribische onderscheiding voor Nederlandse journalisten die over de Caribbean schrijven en daarmee een positieve bijdrage leveren aan het toerisme in deze regio. De verschillende media worden in vier categorieën ingedeeld en per categorie wordt er een award uitgereikt. De vier categorieën zijn: dagbladen, magazines, online en RTV. Een onafhankelijke jury beoordeelt alle inzendingen, die een publicatiedatum of uitzenddatum tussen oktober 2014 en september 2015 hebben.
De jury bestaat uit Madeleine van de Wouw, oprichtster van Puuropreis.nl en Reisprofs.nl, Martine de Knoop, commercieel directrice van TravMedia Company, Martijn Strijker namens CTO Chapter Holland en de winnaar van de Caribbean Travel Writer Award 2014 in de categorie magazines Hans Bouman. De jury beoordeelt op kwaliteit, informatief karakter, Caribisch gevoel en originaliteit.

Een artikel of meerdere nomineren (publicatie tussen oktober 2014 – september 2015) voor de Caribbean Travel Writers Awards 2015? Mail het artikel voor 9 oktober naar: info@caribbean4u.nl.

 

Sharing is caring!

Comments are closed.