TUi naar derde eiland in Azoren

Geplaatst door Redactie op 5 oktober 2015 om 16:13 in de categorie Reisorganisaties

TUI naar AzorenTouroperator TUI vliegt in de zomer van 2016 naar een derde eiland in de Azoren. Naast de eilanden São Miguel en Terceira, wordt vanaf zomer 2016 ook het eiland Pico aangevlogen.

De Azoren zijn de ideale bestemming om te eilandhoppen en met deze nieuwe vlucht wordt dat nog gemakkelijker. Vanwege de nieuwe vliegbestemming op de Azoren is het aanbod van rondreizen en accommodaties uiteraard aangepast. Vakanties en vluchten naar de Azoren zijn boekbaar vanaf half oktober.

De Azoeren zijn in het afgelopen decennium een geliefde vakantiebestemming geworden onder Nederlandse vakantiegangers. Via Sata, de airline van de Azoren, zijn ook de andere eilanden bereikbaar.

Natuurschoon op de Azoren

Het natuurschoon van de Azoren is overweldigend waarbij ieder eiland een geheel eigen karakter heeft. Terceira kent een door lava gevormd heuvellandschap. Een bezoek aan dit eiland is goed te combineren met een tocht langs de kratermeren op São Miguel en het bewonderen van de flora en fauna op het kleine eilandje Flores. Het hoogste punt van Portugal, waartoe de eilandengroep behoort, is de berg Pico op het gelijknamige eiland. Alle eilanden zijn even indrukwekkend en rondom alle eilanden zijn walvissen en dolfijnen te spotten.

De eilandengroep ligt midden in de Atlantische Oceaan, op twee uur vliegen van het Europese vasteland tussen Lissabon en New York. De Azoren bestaan uit negen bewoonde eilanden. Gezien de ligging van de verschillende eilanden zijn ze onderverdeeld in drie groepen: de oostelijke groep met Santa Maria en São Miguel, de centrale groep met Terceira, Graciosa, São Jorge, Pico en Faial en ten slotte Flores en Corvo. Bekijk voor het boeken eerst beoordelingen.

TUi naar derde eiland in Azoren
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.