Shadow

Nieuwe ondergrondse voetgangerstunnel in Ischgl

Impression Parking Lounge Ischgl

Ischgl biedt haar gasten dit seizoen een verbeterde infrastructuur in het dorp met een volledig nieuw verkeersconcept.

In het dorp is een nieuwe en moderne parking lounge gebouwd. De parkeergarage, langs de provinciale weg B188, biedt plaats voor 600 auto’s. Een ondergrondse voetgangerstunnel verbindt de parkeerplaats rechtstreeks met de 3-S Pardatschgratbahn. Hiermee zorgen het dorp en Silvrettaseilbahn AG dat gasten vanaf het komende winterseizoen het skigebied nog sneller en veiliger kunnen bereiken.

Ieder jaar opnieuw wordt er in Ischgl geïnvesteerd om de nummer 1 lifestyle bestemming te blijven. Naast ontwikkelingen van het skigebied en het bouwen van liften, is voor dit winterseizoen een nieuwe ondergrondse voetgangerstunnel gebouwd. Deze ‘Prenner Tunnel’, met een lengte van 130 meter verbindt de nieuwe Parking Lounge rechtstreeks met de in 2014 geopende 3-S Pardatschgratbahn.

Een nieuw busstation vervolledigt het nieuwe verkeersconcept. De nieuwe parkeergarage biedt een oplossing voor het grote aantal skiërs die ‘s ochtends in het Prenner-district aankomt. Hierdoor wordt tevens het dorpscentrum ontlast.

Lees ook: Culinaire Jakobsweg Paznauntal/Ischgl

Boek je ski-vakantie naar Ischgl

Lees ook  de reisreportage ‘Ischgl: de overtreffende trap van wintersport‘ op WintersportOostenrijkGids.nl

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!