Shadow

Nieuwe manier van zoeken naar vakantiehuizen

Belvilla vakantiehuisVakantiehuizenbemiddelaar Belvilla heeft een nieuwe manier van zoeken naar een vakantiehuis geïntroduceerd. Daardoor vinden consumenten sneller een vakantiehuis dat bij ze past.

Door vakantiehuizen niet alleen te linken aan staatkundige regio’s, maar ook aan één of zelfs meerdere toeristische regio’s kun je sneller een vakantiehuis zoeken. Een voorbeeld. Je kunt nu op diverse manieren een vakantiehuis vinden op Ameland, één van de Waddeneilanden aan de Nederlandse kust, behorend tot de provincie Friesland. Of je nu zoekt op ‘Ameland’, ‘Waddeneilanden’, ’Nederlandse kust’, ‘Friesland’ of ‘Nederland’, de vakantiehuizen op Ameland zie je vanuit alle termen terug in de zoekresultaten.

Honderd toeristische regio’s

Om deze nieuwe zoekwijze te bewerkstelligen, heeft de vakantiehuizenbemiddelaar circa honderd toeristische regio’s toegevoegd. Het is een eerste aanzet op basis van de wensen van voornamelijk de Nederlandse consument. Toeristische regio’s die nu echt als zoekingang kunnen worden gebruikt, zijn onder meer Ameland, de Veluwe, de Voerstreek, de Toscaanse kust, het Gardameer, de Vendée en Zuid-Frankrijk. Ook is het zoeken rondom bekende plaatsen vereenvoudigd, waardoor consumenten bijvoorbeeld gemakkelijker een vakantiehuis kunnen vinden in regio’s als ‘Siena en omgeving’ en ‘Albufeira en omgeving’.

Vergelijk de vakantiehuizen van Belvilla met Interhome. Meer reisnieuws over Belvilla.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!