Nieuw Statendam van Holland America Line heeft Oprah Winfrey als doopvrouwe

Geplaatst door Redactie op 13 juni 2018 om 17:42 in de categorie Cruises

Vandaag is bekend gemaakt dat Oprah Winfrey de doopvrouwe wordt van Holland America Line’s nieuwste schip Nieuw Statendam dat momenteel wordt gebouwd in Fincantieri’s Marghera werf in Italië. De officiële doop door Winfrey gebeurt tijdens een besloten ceremonie op een datum die later bekend wordt.

Oprah Winfrey en Gayle King©PR-HAL

Daarnaast vindt op 30 januari 2019 een 3-daagse Girls’ Getaway’ cruise aan boord van de Nieuw Statendam plaats in samenwerking met O, The Oprah Magazine. Oprah Winfrey vaart mee op deze cruise in het gezelschap van O, The Oprah Magazine senior-redactrice Gayle King en andere redactieleden. Zij verzorgen speciale presentaties en evenementen aan boord van het schip. Sybe de Boer is benoemd tot kapitein van de Nieuw Statendam.

“We zijn diep vereerd dat Oprah als doopvrouwe van de Nieuw Statendam optreedt en we zijn erg enthousiast over het feit dat Oprah opnieuw met ons gaat cruisen tijdens deze ‘Girls’ Getaway’ cruise,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “De eeuwenoude maritieme traditie van het kiezen van een doopvrouwe voor een nieuw schip bestaat al meer dan 4000 jaar en wordt beschouwd als essentieel om voorspoed en bescherming voor het schip en de gasten die ermee varen te brengen.

Bijzondere ervaringen

De ‘Girls’ Getaway’ cruise vaart vanuit Fort Lauderdale in Florida en brengt een dag door op Half Moon Cay, het idyllische privé-eiland van Holland America Line in de Bahama’s. De cruise viert de kracht van vriendschap en brengt bijzondere ervaringen aan boord die de speciale band tussen vrouwen eert. Als hoogtepunt hebben gasten de mogelijkheid om een van de drie ‘Conversations with Oprah’ bij te wonen. Daarnaast zijn redactieleden van O, The Oprah Magazine aan boord om speciale evenementen te verzorgen. Hieronder zijn hoofdredactrice Lucy Kaylin, creatief directeur Adam Glassman, chef beauty Brian Underwood en boekenredacteur Leigh Haber.

“De samenwerking met Holland America Line is een droom die uitkomt,” aldus Jayne Jamison, Senior Vice President, Publisher en Chief Revenue Officer van O, The Oprah Magazine. “Onze teams hebben nauw samengewerkt om onvergetelijke momenten, geïnspireerd op onderwerpen in het tijdschrift, te creëren voor de cruise in januari 2019.”

Activiteiten en evenementen op de ‘Girls’ Getaway’ cruise

  • Conversation with Oprah: Winfrey deelt hoogtepunten uit haar carrière, inspirerende verhalen van de vrouwen die ze in de loop der jaren heeft ontmoet en haar wens om van betekenis te zijn voor de gasten aan boord. Gayle King komt ook op het podium voor een openhartig en onderhoudend gesprek die de sterke band tussen deze beste vriendinnen toont.
  • Adam Glassman Glassman verzorgt een stijlpresentatie waarbij hij tips, trucs en geheimen onthult voor kledingstukken die iedereen in zijn garderobe moet hebben. Aansluitend neemt hij de gasten mee naar de speciale O Shop om winkeladvies te geven.
  • O’s Reading Room met Leigh Haber: Gasten hebben de gelegenheid om aan boord de meest recente boekenclub selectie te lezen en samen met Haber in discussie te gaan met de auteur. O’s Reading Room is in 2017 op de Holland America Line schepen geïntroduceerd en is nu beschikbaar op de gehele vloot.
  • Just Breath: Door middel van meditatie en beweging stellen deelnemers, onder begeleiding van een instructeur, hun doelen voor de dag en worden bewust van zichzelf en degenen om hen heen. Op de zeedag wordt ‘Just Breathe’ gehouden rondom de serene omgeving van het Lido zwembad en de sessie wordt verplaatst naar het strand tijdens de stop op privé-eiland Half Moon Cay.

Vaar mee op de Nieuw Statendam

Samenwerking Holland America Line en O, The Oprah Magazine

Voortbouwend op het succes van de exclusieve samenwerking die in 2017 begon, hebben Holland America Line en O, The Oprah Magazine hun overeenkomst verlengd tot 2019. Op twee andere ‘Adventure of Your Life’ cruises van Holland America Line en O, The Oprah Magazine zijn ook redactieleden van het tijdschrift en andere bijzondere gastsprekers aan boord. Het gaat om een 8-daagse Alaska cruise met vertrek op 11 augustus 2018 en een 8-daagse Caribische cruise met vertrek op 28 oktober 2018.

Boek hier je cruise met Holland America Line met cruisewinkel.nl,  Dreamlines of cruisetravel.nl

Op Holland America Line cruises in Noord-Amerika kunnen gasten deelnemen in een scala van activiteiten ontwikkeld samen met redacteuren van het magazine. Het gaat hierbij om meditatie, beweging, gezond eten en meer.

Meer cruisenieuws lees op op decruisegids.nl

Sharing is caring!

Comments are closed.