Nazomeren met citytrips en wellness op unieke korte cruises

Geplaatst door Redactie op 9 september 2014 om 14:24 in de categorie Accommodaties

rp_CostaRiviera-300x200.jpgGa nazomeren in bruisend Barcelona, hipster Marseille en intrigerend Ibiza én geniet van klasse wellnessbehandelingen aan boord van de luxe Costa Cruises schepen. Een drie- tot vijfdaagse minicruise geeft 100% nieuwe energie.

Unieke minicruises: citytrip en wellness inéén

Wie kent het gevoel niet: na de zomervakantie, terug in het ritme, lijk je direct al weer toe te zijn aan een nieuw avontuur. Costa Cruises heeft het perfecte nazomerrecept: een drie tot vijfdaagse mini-cruise met een mix van city, wellness en relax in september of oktober in het westelijke Middellandse Zeegebied.

De Costa Luminosa vertrekt uit Savona en meert aan bij fascinerende steden. Met een driedaagse cruise struin je door Barcelona met z’n Ramblas, eet je een bouillabaisse in het Zuid-Franse Marseille om tussendoor te relaxen in de Samsara Spa. Vierdaagse cruises zijn er met stops in Barcelona, Ibiza en Marseille. De vijfdaagse cruise vaart naast de eerdergenoemde plaatsen ook naar het mooie nazomereiland Mallorca. Meer over deze minicruises van Costa Cruises op Decruisegids.nl

Sharing is caring!

Comments are closed.