Shadow

Michael Lind-Anderton nieuwe VP Strategic Sales EMEA bij BCD Travel

Zakenreisorganisatie BCD Travel haalt Michael Lind-Anderton aan boord als Vice President Strategic Sales EMEA. Vanuit zijn standplaats in Stockholm rapporteert hij aan Diederik Banken, Vice President Sales EMEA.

Michael Lind-Anderton

Michael Lind-Anderton is al jaren actief in de reisindustrie. Bij Scandinavian Airlines (SAS) leidde hij een team van partnermanagers, dat verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en groei van strategische relaties met belangrijke travel-, retail-, en loyaltypartners. Daarvoor bekleedde Michael verschillende functies in marketing- en business development bij Expedia, Sabre en Amadeus.

Grote projecten

Michael Lind-Anderton gaat zich in de EMEA-regio richten op grote projecten. “Michael is een zeer ervaren en strategische expert in de reisbranche. Zijn uitgebreide ervaring op het gebied van technologie, hotels en partnerships in de zakenreisbranche, maar ook in de luchtvaartindustrie zijn een grote aanwinst voor onze constante groeistrategie,” zegt Diederik Banken.

“Ik vind het geweldig om aan de slag te gaan bij BCD Travel en mijn ervaring te kunnen inzetten om de business te doen groeien en de positie van BCD Travel in EMEA nog verder te versterken,” voegt Michael Lind-Anderton eraan toe.

Waardeer dit artikel post
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!