Shadow

Workshop 25 september 2018: Bent u klaar voor de Chinese toerist?

Steeds meer Chinese toeristen bezoeken ons land. De verwachting is dat dit aantal zal toenemen tot 800.000 in 2020. Onder hen zijn steeds meer Chinese toeristen voor wie Europa in zes dagen allang niet meer interessant is. Zij zijn op zoek naar onvergetelijke en unieke ervaringen en hoeven niet per se meer alleen de highlights te zien.

Chinese toeristen bij Heksewaag in Oudewater

Nederland heeft op dit vlak veel te bieden en daarom is dit een geweldige kans voor het Nederlands toeristisch bedrijfsleven! Maar hoe bereik je deze doelgroep? Hoe trek je ze aan? Wie zijn deze Chinese toeristen eigenlijk: hoe denken ze, wat vinden ze leuk en wat juist niet? Waar liggen de kansen en waar de uitdagingen?

Speciaal voor bedrijven, gemeentes en organisaties die antwoord zoeken op dergelijke vragen en voor iedereen die wil weten wat het Chinees toerisme naar Nederland voor mogelijkheden biedt, organiseert Match with China op dinsdag 25 september 2018 de workshop “Bent u klaar voor de Chinese toerist?

Dinsdag 25 september 2018 Workshop “Bent u klaar voor de Chinese toerist?”

Tijdens deze workshop krijgt u via een aantal presentaties en discussies zicht op de Chinese toerist, op hun wensen en ook in hoeverre uw organisatie of gemeente klaar is voor deze Chinese toeristen. De workshop is deels gebaseerd op de Chinese Tourist Welcome (CTW) basistraining van het gerenommeerde Duitse China Outbound Tourism Research institute (COTRI) en deels aangepast aan de specifieke situatie in Nederland.

Programma

09.00-10.00        inloop en registratie
10.00-12.30         Achtergronden van het Chinees inkomend toerisme, de Chinese reismarkt en reizigers en hun motivatie: waarom op reis; verwachtingen en gedrag van de Chinese toerist
12.30-13.30        Lunch
13.30-14.15        De rol van taal, service en sfeer bij de ontvangst van Chinese toeristen
15.00-15.30        Discussie aan de hand van stellingen
15.30-16.00        De volgende stap: conclusies en aanbevelingen

Praktische informatie:

Prijs: 225 euro per persoon excl. 21 % btw (inclusief lunch). Locatie: De Plek, Waarderweg 19, Haarlem.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor deze workshop, stuur dan een e-mail naar info@matchwithchina.com.
Meer informatie www.matchwithchina.com

 

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!