Shadow

Met Icelandair naar Edmonton, Canada!

EdmontonWoensdag 5 maart is de eerste vlucht van Icelandair vertrokken naar het Canadese Edmonton. Deze nieuwe route versterkt de positie van Icelandair in Canada. Op dit moment biedt de maatschappij vanuit IJsland al lijnvluchten aan naar de bestemmingen Halifax en Toronto en 13 mei zal ook Vancouver aan het netwerk worden toegevoegd.

Icelandair vliegt vanaf nu het hele jaar door naar Edmonton en biedt tot 5 vluchten per week aan op elke maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag. De vlucht vanaf Amsterdam of Brussel naar Edmonton, via IJsland, duurt ongeveer 11 uur.

Edmonton

De hoofdstad van de staat Alberta in het westen van Canada, heeft de bijnaam ‘Festivalstad van Canada’. Of het nu om gastronomie, muziek, theater of cultuur gaat, Edmonton is de perfecte locatie om de vele festivals te beleven, die voor een breed publiek toegankelijk zijn. Geen enkele andere Canadese stad heeft zo’n volle evenementen agenda! De inwoners (730.000) en toeristen die graag tussen de festivals door de rust en de natuur opzoeken, kunnen zichzelf in het Fort Edmonton Park weer helemaal opladen. Liefhebbers van geschiedenis en architectuur kunnen dwalen door de straten en het historische centrum van de stad en zich wanen in de tijd van de gloriejaren van Edmonton tussen 1846 en 1929. De stad heeft tevens het grootste winkelcentrum van Noord Amerika; De West Edmonton Mall zal elke shopaholic doen verwonderen met ruim 800 winkels.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *