Met de hond naar Landal Landgoed ’t Loo

Geplaatst door Redactie op 17 maart 2014 om 16:18 in de categorie Beurzen en evenementen

Landal met hondIn het weekend van 23 tot 26 mei barst op Landal Landgoed ’t Loo een waar hondenfestijn los. Tijdens het evenement Doggy Days staan viervoeters in de schijnwerpers en zijn er veel leuke activiteiten voor baasjes en hun hond.

Workshops en demonstraties maken het weekend compleet. Landal heeft met Doggy Days voor het hondenweekend speciale verblijfsarrangementen samengesteld.

Grootste meerdaagse hondenevenement

Doggy Days is het grootste meerdaagse hondenevenement in ons land en vindt voor de tweede keer plaats. Piet Hellemans geeft Eerste Hulp Bij Ongelukjes-workshops, er is een praktijkcursus Schilder je Eigen Hond en een Doggy Days Fotoshoot. Ook is er een verkiezing van de Leukste Hond van Nederland en op de Barking Braderie kunnen hondenliefhebbers een foto van hun viervoeter op een T-shirt laten printen. Er is een workshop praktijkspeuren en op zondag 25 mei geeft hondenkenner Martin Gaus een presentatie over hondengedrag en zal hij aansluitend twee uur speeddaten met baasjes om op specifieke problemen of vragen in te gaan.

“Om hondenbezitters in staat te stellen het gehele programma te volgen, is het evenement alleen toegankelijk in combinatie met een speciaal verblijfsarrangement. Zo haal je er het meeste uit. Alle workshops en andere activiteiten zijn vervolgens gratis te bezoeken,” aldus Sander de Haas, General Manager van Landal Landgoed ’t Loo in Oldebroek.

Bekijk meer hondvriendelijke vakanties bij Landal.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.