Shadow

Luxe kinder- en wellnesswoningen maken Landal De Reeuwijkse Plassen helemaal af

Het nieuwe vakantiepark van Landal, Landal De Reeuwijkse Plassen, viert de oplevering van 52 bijzondere waterwoningen. Het gaat onder meer om 10 extra luxe wellnesswoningen en 26 kindvriendelijke woningen op twee Kindereilanden. De waterwoningen op Landal De Reeuwijkse Plassen vormen de laatste fase in de ontwikkeling van het park.

Bijzondere waterwoningen op Landal De Reeuwijkse Plassen. © Landal GreenParks
Bijzondere waterwoningen op Landal De Reeuwijkse Plassen. © Landal GreenParks

Met de opening van de laatste fase van het vakantiepark bestaat Landal De Reeuwijkse Plassen uit in totaal 283 waterlodges, -woningen en -villa’s in een waterrijke omgeving. Met de openstelling van het Kindereiland verrichtte wethouder Kees Oskam van de gemeente Bodegraven Reeuwijk op zaterdag 14 december de officiële oplevering.

Landal vakantiepark De Reeuwijkse Plassen met 2 tot 20 persoons vakantiehuizen

Vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen, dat uniek is op het gebied van duurzaamheid, werd in december 2016 officieel geopend. Dankzij de voorspoedige verkoop van de eerste 145 waterwoningen en de grote belangstelling voor de verhuur, kwam al snel ‘groen licht’ voor de bouw van de eerste 86 woningen van fase 2. In de nu opgeleverde derde fase is het park nog eens uitgebreid met 52 woningen. In deze fase is thematisch aanbod toegevoegd aan het al zeer gedifferentieerde park met 2- tot 20-persoons woningen in diverse varianten en uitvoeringen. Bekijk de aanbiedingen voor vakantiehuizen op Landal De Reeuwijkse Plassen. Of vergelijk de vakantiehuizen op dit park met die op Landal Waterpark Terherne in Friesland. Profiteer nog snel van 30 procent korting op Landal kerstaanbiedingen.

Kindereilanden met luxe kinderwoningen op vakantiepark De Reeuwijkse Plassen

Het interieur van een kinderbungalow op Landal Reeuwijkse Plassen © Landal GreenParks
Het interieur van een kinderbungalow op Landal Reeuwijkse Plassen © Landal GreenParks

Zo zijn er twee kindereilanden met elk 13 kinderbungalows, waarvan 3 luxe kinderwoningen. Het gaat om geschakelde en vrijstaande 4-, 6- en 8-persoons waterwoningen. In het midden van de kindereilanden is een speeltuin en grasveld. Een omheining rondom het kindereiland maakt dit een ideale plek voor kinderen. Verder is het park autovrij.

Luxe wellnesswoningen

“Dit vernieuwde aanbod zal beslist veel gasten aanspreken”, voorspelt algemeen manager Arjan van Esveld van van Landal De Reeuwijkse Plassen. “De 10 extra luxe wellnesswoningen die we hebben toegevoegd beschikken onder meer over een Green Egg barbecue. De luxe kinderwoningen zijn naast de kindervoorzieningen nog voorzien van een sauna, waar papa en mama ’s avonds heerlijk kunnen relaxen.” De verhuur van de nieuwe vakantiewoningen start al voor de kerst.

Duurzaam

Landal De Reeuwijkse Plassen is een gasloos park. Onder meer verwarming met warmtepompen, zonnepanelen, de toepassing van duurzaam en gerecycled hout en de aanleg van rietoevers maken vakantiepark De Reeuwijkse Plassen tot een van de meest vooraanstaande duurzame recreatieparken van Nederland.

Sharing is caring!

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief