Shadow

Ischgl sluit wintersportseizoen af met ‘Thirty Seconds to Mars’

Ischgl top of the mountain concert

Lente-skiën & rock: op zaterdag 2 mei speelt de Amerikaanse rockband Thirty Seconds to Mars op het legendarische Top of the Mountain Concert in Ischgl, in het hart van het skigebied op 2.300 meter hoogte. Zoals ieder jaar sluit Ischgl in het Tiroler Paznauntal het wintersportseizoen af met een groots openluchtconcert van een internationale artiest op de piste. De toegang tot het concert is gratis voor iedereen met een geldige skipas.

De alternatieve rockband Thirty Seconds to Mars uit Los Angeles, bestaande uit de broers Jared (Oscarwinnaar) en Shannon Leto en gitarist Tomo Miličević, treedt in Ischgl in de voetsporen van topartiesten als Robbie Williams, Rihanna, Elton John, Katy Perry, Sting en Alicia Keys, die hun zijn voorgegaan op het inmiddels befaamde Top of the Mountain podium. Thirty Seconds to Mars speelt onder meer nummers van het laatste album ‘Love Lust Faith + Dreams’. Om 13.00 uur gaan de ski’s en snowboards van muziekfans aan de kant en maken plaats voor de opzwepende rocksound en hits als ‘City of Angels’.

Afsluiting winterseizoen in Ischgl

Traditiegetrouw sluiten veel wintersportiefhebbers hun sneeuwseizoen af met een verblijf in Ischgl om nog één keer optimaal te genieten van de sneeuw en pistes, voordat de zomer zijn intrede doet. Het skigebied van Ischgl, de Silvretta Arena met 238 km piste, is geopend tot en met zondag 3 mei 2015. Dankzij de hoge ligging is het gebied zeer sneeuwzeker en profiteren wintersporters van een lang seizoen en uitstekende pistecondities, zo kon uw redactie vorige week zelf ervaren.

Top of the Mountain Concert Ischgl

Niet alleen voor het publiek, ook voor veel bands en artiesten is het optreden tijdens het Ischgl Top of the Mountain Concert, in de sneeuw op 2.300 meter hoogte, een unieke ervaring. Thirty Seconds to Mars heeft al de nodige bijzondere ‘mijlpalen’, zo is de band vermeld in het Guinness Book of Records met de langste concerttour van een rockband. In november ontving Thirty Seconds to Mars de derde MTV Europe Music Award for ‘Best Alternative’ act.

Reizen naar Ischgl boek je onder meer bij Snowtime en TUI.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!