Inspirerende riviercruises in nieuwe brochure van Cruise Selection

Geplaatst door Redactie op 18 december 2017 om 16:48 in de categorie Reisorganisaties

De ene riviercruise is de andere niet. Dat weet niemand beter dan rivercruises.be. De gespecialiseerde touroperator heeft net een nieuwe 100-pagina’s-dikke papieren brochure uitgebracht, met een spectaculair aanbod aan riviercruises.

Screenshot brochure riviercruises

Rony Broun, CEO van Travel in Style en Rivercruises.be is bijzonder trots op de nieuwe brochure. “Er zijn heel wat nieuwe bestemmingen en schepen bijgekomen. Dank zij dit erg brede aanbod kunnen toekomstige gasten op basis van bestemming, duur van de reis en budget hun ideale vakantie uitkiezen.”

Wat maakt een riviercruise zo bijzonder?

Het is feeëriek om vanop het water rustig de landschappen voorbij te zien glijden. Er is altijd wat te zien. Het varen op rivieren doet iets met een mens. Het aparte ritme creëert een heerlijk relaxerend gevoel.
Een riviercruiseschip is als een boetiekhotel, maar elke dag word je wakker op een andere plaats, zonder dat je moet zwoegen met koffers. Het is er nooit druk en er is een vriendelijke, ongecompliceerde sfeer.
Heerlijk eten is een van de basiskenmerken van riviercruises. De grote panoramische ramen van de restaurants en de bars geven elk diner een extra dimensie door het zicht op het voorbij kabbelende water.
Elk bemanning weet precies hoe ze het de gasten naar hun zin kunnen maken. Door het kleine aantal passagiers is de service veel persoonlijker.
Grote rivieren zijn vaak de culturele en historische slagader van de regio’s waar ze doorheen stromen. Er valt zoveel te ontdekken, van beroemde wijngaarden en imposante kastelen tot de mooiste kunststeden.
Nog nooit werd zoveel geïnvesteerd in nieuwe schepen als in de riviercruise sector. De meeste schepen zijn nieuw of erg jong.

Riviercruises, voor wie?

 • De moderne riviercruisepassagier is actiever, en weet het goede leven te appreciëren. Daarnaast valt de uitgesproken interesse voor de cultuur en de geschiedenis van de bestemming op.
 • De persoonlijke vrijheid in een omgeving met een hoog serviceniveau is voor hem of haar belangrijk.
 • Er zijn cruises voor elk budget, voor elke smaak, voor elke leeftijd.

Waarheen?

Als je de nieuwe brochure van rivercruises.be/ openslaat zijn de mogelijkheden verbazend en wat je ook kiest, riviercruises.be helpt je om de juiste keus te maken.
Naast de klassieke Rijn- en Moezelcruises kan je praktisch op alle grote waterlopen van Europa een aantal verschillende schepen vinden.

 • In Frankrijk zijn dat de Seine, de Rhône, de Gironde met de Bordeaux wijnstreek.
 • In Portugal biedt Cruise Selection de Douro aan.
 • Een must-do is de Donau, die maar liefst door tien landen stroomt. Er zijn heel wat verschillende schepen, met verschillende reisformules.
 • De Wolga brengt je van Moskou naar Sint Petersburg.
 • Nieuw zijn de fantastische cruises in Azië, Afrika en Amerika.
 • Om Cambodja en Vietnam te ontdekken is een Mekongcruise ideaal.
 • De Yangtze en de Irrawaddy zijn rivieren waarop je respectievelijk China en Myanmar kan exploreren.
 • In zuidelijk Afrika zijn er cruises op de Chobe rivier, in combinatie met safari’s, de Victoria watervallen en Kaapstad of Johannesburg.
 • Avontuurlijk cruisen op de Amazone en Peru exploreren.

Voor wie graag in groep reist organiseert ww.rivercruises.be/ twee volledig Nederlandstalige chartercruises.
22 maart: lentecruise van Arnhem naar Amsterdam, Nijmegen, Keulen.
15 oktober: herfstcruise op Rijn  vanuit Frankfurt naar  Keulen.

Gasten worden per bus opgehaald in Oostende, Gent, Antwerpen en Hasselt.

Meer lezen over cruisen en cruises? Kijk op decruisegids.nl

Inspirerende riviercruises in nieuwe brochure van Cruise Selection
1.2 (24.52%) 31 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.