Holland America Line maakt cruisen in suites betaalbaar

Geplaatst door Redactie op 26 augustus 2014 om 15:17 in de categorie Reisorganisaties

Holland America Line cruises RotterdamVan gezellige binnenhutten tot grote luxe suites, Holland America Line biedt een grote verscheidenheid aan staterooms. De suites variëren van comfortabele Vista Suites met ramen van de grond tot aan het plafond tot uitgestrekte Pinnacle Suites van ruim 120 m2. Met de voordelen van ‘Explore4’ maakt Holland America Line cruisen in een suite betaalbaar.

Om ervoor te zorgen dat cruisen in een suite voor iedereen mogelijk is, biedt Holland America Line suitegasten extra voordelen gedurende de ‘Explore 4’ actie. Gasten ontvangen US $300 boordtegoed per stateroom (US $150 per persoon) en een gratis diner in het Italiaanse specialiteitenrestaurant Canaletto. Deze voordelen komen bovenop de vier aanbiedingen van ‘Explore 4’ en die bestaan uit: een gratis upgrade, gratis diner in het specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill, verlaagde tarieven voor de derde en vierde gast die in dezelfde hut verblijven en flexibele boekingsvoorwaarden.

Holland America Line beschikt over vier categorieën suites die cruisen in luxe mogelijk maken; Vista Suite (Verandah Suite), Signature Suite (Verandah Suite met extra slaapbank), Neptune Suite (Deluxe Verandah Suite) en Pinnacle Suite (Penthouse Verandah Suite). Een kenmerk voor alle Pinnacle en Neptune suitegasten is exclusief toegang tot de Neptune Lounge. De Neptune Lounge, een luxe toevluchtsoord, is te vinden op alle 15 schepen van de vloot en biedt een eigen plek om te ontspannen. Daarnaast is er gelegenheid een praatje maken met andere suitegasten en is het een plek om gebruik te maken van de persoonlijke service van een conciërge. De lounge biedt werktafels, een grote flatscreen televisie, er is een bibliotheek met sofa’s en stoelen, gasten kunnen gedurende de dag gratis drankjes nuttigen en er is Wi-Fi tegen een kleine vergoeding. De 24-uurs conciërge service is ook beschikbaar indien de Neptune Lounge gesloten is.

Suite prijzen variëren, zijn afhankelijk van de route en bieden een grote meerwaarde wanneer ze met de ‘Explore 4’ promotie worden geboekt. Gasten kunnen hun boordtegoed besteden voor een heerlijke spabehandeling of een spannende excursies aan wal maken, terwijl de verlaagde cruisetarieven voor de derde en vierde gast een droomcruise met de hele familie naar Alaska waar kunnen maken.

Boek je betaalbare suite bij HAL.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.