Shadow

Hof van Saksen opent drie spectaculaire indoor waterglijbanen

Hof van Saksen, onderdeel van Landal GreenParks, opent woensdag 19 juli drie spectaculaire indoor waterglijbanen – waaronder de grootste indoor waterglijbaan ter wereld. Daarmee verstevigt Hof van Saksen haar toppositie in het internationale vakantieaanbod. Met de bouw van de exclusieve glijbanentoren investeert het resort 7,5 miljoen euro. In de komende jaren zullen nog twee glijbanen worden toegevoegd.

Glijbaan Hof van Saksen © Landal
Glijbaan Hof van Saksen © Landal

In de grootste indoor glijbaan ter wereld kun je met vier personen tegelijk in een band en kom je na een vrije val van 10 meter met 50 km per uur in de trechter, die een diameter heeft van 19 meter. Wie ooit Lalandia in Denemarken heeft bezocht, zal dit type glijbaan herkennen.

Glijbanen Hof van Saksen

De tweede glijbaan is met een hoogte van 18,5 meter de hoogste bandenglijbaan in de Benelux. Hier kun je met twee personen tegelijk af en kun je zelf de lichteffecten kiezen. Tijdens de ride draai je vier keer 360 graden.

Hof van Saksen glijbaan © Landal
Glijbaantoren Hof van Saksen © Landal

De derde glijbaan, de hoogste en steilste indoor speedslide in Nederland, is een bodyslide waarin snelheden tot 60 km per uur worden bereikt. Die zal de echte waaghalzen aanspreken. De drie glijbanen zijn toegankelijk vanuit een in Drentse stijl gebouwde glijbaantoren van 25 meter hoogte.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!