Shadow

Het jaar van cruisen op maat

Tropisch cruisen in het Caribisch gebied, mystiek in het Midden-Oosten of cultureel in Europa? Het maakt niet uit welke bestemming je kiest, MSC Cruises zorgt ervoor dat elke reis precies zo wordt als jij wilt. De Mediterrane cruiserederij brengt haar nieuwe jaarbrochure 2013-2014 uit, bomvol prachtige reizen en met een nieuwe prijsstructuur voor vakanties op maat. Natuurlijk zijn ook de voordelige Fly & Cruise pakketten weer van de partij, met extra aanbod in onder andere de meivakantie. Cruise deze winter mee naar de Canarische eilanden, neem van de zomer een minicruise vanaf Amsterdam naar het noorden of stap in IJmuiden aan boord van de MSC Opera voor een reis naar onder andere de Portugese en Spaanse kusten. Met al dat moois in het verschiet is het helemaal niet erg dat de zomer weer voorbij is.

Alle wereldzeeën

Met een vloot van maar liefst twaalf luxeschepen vaart MSC Cruises naar de mooiste plekjes op en aan het water. Alle wereldzeeën worden verkend op een uiterst ontspannen, perfect verzorgde en absoluut onvergetelijke manier. Hoe de invulling van de reis er precies uitziet bepaal je vanaf dit winterseizoen helemaal zelf. Niet alleen de keuze voor de bestemming en de periode is aan jou, alle andere aspecten van de cruise heb je ook zelf in de hand. Met de brochure 2013-2014 introduceert MSC Cruises vier Experiences die garant staan voor cruisen op maat. Zo is er voordelig Bella, flexibel Fantastica, kun je ultiem ontspannen met Aurea of ultra exclusief genieten in de MSC Yacht Club. Bijkomen in een drijvende spa op de Caribische zee, als een vorst aan de Franse kust of omboeken tot je zeker weet dat je de voor jou perfecte reis hebt – het is allemaal mogelijk.

Kennis maken

Gloednieuw in het aanbod is de MSC Preziosa, het luxe schip dat in het voorjaar van 2013 in de vaart werd genomen. Wie persoonlijk kennis met haar wil maken, heeft deze winter de keuze uit cruises langs de Braziliaanse kust, de oversteek naar Europa in maart 2014 of diverse Middellandse Zee-cruises vanaf komend voorjaar. Overwinteren kan uitstekend op de MSC Lirica, tijdens de 1000 en 1 nacht-reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Liever in eigen land opstappen? Vanaf half april vertrekt de MSC Magnifica uit Amsterdam voor rondreizen langs onder andere de kusten van Duitsland, België, Frankrijk en Engeland. IJmuiden is vanaf eind mei tot eind september de vertrekhaven voor de MSC Opera, waarvandaan het naar Noord-Europa voert. Welke bestemming je ook kiest, je krijgt hoe dan ook een vleugje Méditerranée mee, dankzij de heerlijk Italiaanse sfeer aan boord. Meer informatie: www.msccruises.nl. Vergelijk cruiseaanbiedingen op Decruisegids.nl

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *