Shadow

Het Domein van de Grotten van Han kiest voor Check-in PR

Check-in PR is aangesteld als vertegenwoordiger van het Domein van de Grotten van Han in de Nederlandse markt. Het PR bureau wordt verantwoordelijk voor het op de kaart zetten van deze Belgische attractie in de PR en MICE branche.

Grotten van Han © Domein van de Grotten van Han / Check in PR
Grotten van Han © Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han in Han-sur-Lesse (België) heeft voor Check-in PR gekozen om de naamsbekendheid van deze attractie verder uit te breiden in de Nederlandse markt. De focus zal liggen op het promoten van zowel de grotten als het wildpark in de PR en MICE branche. Check-in PR zal hiervoor de coördinatie van mediareizen, FAM trips en het schrijven en uitsturen van mediaberichten en nieuwsbrieven op zich nemen. Bovendien zal er een afgevaardigde van het Domein aanwezig zijn op de Mediaworkshop die het bureau op 20 maart 2020 organiseert in Amsterdam.

Amber Borghuis-Moed, Sr. PR consultant bij Check-in PR, zal het account runnen en het eerste aanspreekpunt zijn voor de Nederlandse media en MICE contacten. “We zijn blij verrast met wat deze attractie te bieden heeft. Na een kennismakingsbezoek waar we alle elementen zelf hebben mogen ervaren ga ik met veel enthousiasme aan de slag. De unieke combinatie van het indrukwekkende ondergrondse bezoek en de prachtige natuur met wilde dieren, wil ik aan zoveel mogelijk relevante media en MICE contacten in het echt laten ervaren” aldus Borghuis-Moed.

De Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han ligt niet ver van Nederland, maar je waant je in een compleet andere wereld © Domein Grotten van Han / Check In PR
Het Domein van de Grotten van Han ligt niet ver van Nederland, maar je waant je in een compleet andere wereld © Domein Grotten van Han

Niet ver van Nederland, maar toch in een hele andere wereld, vind je het Domein van de Grotten van Han. Een bijzonder mooi natuurgebied en wildpark, met grotten vol stalactieten en stalagmieten in vormen die je niet voor mogelijk houdt. Het is een honderdjarige tram die je naar de ingang van één van de mooiste grotten van Europa brengt. Ontdek de indrukwekkende zalen in een geheel nieuw licht en verwonder je hoe deze natuurpracht ooit is ontstaan. Van de Koepelzaal tot de Draperieën.. Eenmaal weer buiten ga je, al wandelend of met de safari-car, op zoek naar de Big Five van Europa in het wildpark van maar liefst 250 hectare groot.

‘Experience industry’

CheckiIn PR is naar eigen zeggen eerste content PR-bureau in de ‘experience industry’. Check-in PR vertegenwoordigt bestemmingen en toeristische diensten in de Benelux en creëert PR-strategieën op maat voor lifestylemerken, reisorganisaties en start-ups. Het bureau gelooft in de kracht van persoonlijke relaties en het belang van kwaliteit boven kwantiteit.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!