Shadow

Harbour Village Resort Bonaire: spannend avontuur onder water voor iedereen

Padi Seal Team Harbour VillageHet luxe resort Harbour Village biedt volop mogelijkheden voor jong en oud om de schitterende onderwaterwereld van Bonaire te ontdekken.

Laat uw kind een hele nieuwe wereld ontdekken! De kleurrijke natuur van het leven onder water is indrukwekkend. Bonaire kent de mooiste koraalriffen en de meest exotische vissen. Daarbij is het water kraakhelder en de zee is heerlijk warm. Leuk om uw kind op deze manier bewust te laten worden van de schoonheid van de natuur en het behoud ervan.

Duikavontuur voor iedereen

Harbour  Village strandduikenSnorkelen vanaf het strand is voor elke leeftijd. Is uw kind nog niet oud genoeg of er nog niet helemaal klaar voor om een duikbrevet te halen, maar wel nieuwsgierig. Dan is er het PADI seal team! Hoe leuk is het om met een stoer duikerspak en uitrusting onder water te leren ademen en te zweven als een astronaut. Uw kind leert de beginselen van het duiken en de specialiteiten die er zijn zoals wrakduiken, navigeren, leren drijven in het water, maar ook fotograferen onder water of duiken met een zaklamp. Uiteraard onder supervisie van ervaren Dive masters.

De 5-sterren duikschool Great Adventures van Harbour Village biedt een uitgebreide keuze aan duikmogelijkheden. Of u nu beginner bent of een doorgewinterde duikfanaat. Het duikteam staat klaar om met u op avontuur te gaan . Zo heeft u keuze uit onder andere vis identificatie, wrakduiken, leren jagen op lionfish of een fascinerende nachtduik waarbij u de onderwaterwereld in fluor kleuren kunt bewonderen.

Fluoreserende nachtduik

’s Avonds duiken, direct vanaf het strand van Harbour Village, met speciale lampen en een duikmasker op. U ziet het koraal glinsteren als juwelen, dieren die overdag niet waarneembaar zijn worden zichtbaar, alles geeft een bijzonder licht af, zoals fluor oranje, geel, groen en blauw. Een ander uniek tafereel is om een aantal dagen na volle maan te duiken en ooggetuige te zijn van miljoenen lichtgevende ostracods (kreeftachtigen).

Begeleide Fluor nachtduik Usd 75
Begeleide Fluor snorkeltocht Usd 45

Meer informatie over duiken in Harbour Village is te vinden op de website van het resort.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!