Shadow

Harbour Village: Een familievakantie in stijl op Bonaire

Harboujr Village gezinsvakantieDe meivakantie staat al weer voor de deur en de zomervakantie is in aantocht. Kies voor een onvergetelijke verblijf met uw gezin bij Harbour Village Beach Club Bonaire.

Een verrassende vakantie samen met uw kinderen in een intiem en luxe resort. Al bij de eerste zonnestralen is het genieten van een kopje koffie op het terras terwijl de kinderen zich onder uw toeziend oog vermaken op het strand. De rest van de dag is er van alles te doen, voor elk wat wils.

Harbour Village Beach Club is er voor wie de schoonheid van lieflijk Bonaire wil ontdekken en kiest voor de privacy van een kleinschalig resort aan een van de mooiste stranden van het eiland. Tevens is het resort een eersteklas uitvalsbasis om al het moois op en rond Bonaire te ontdekken

Privécruise met de familie

Een cruise met de hele familie die u naar eigen wens kunt invullen. U huurt een privéboot met kapitein en bepaalt zelf welke activiteiten u wilt ondernemen. Zo kunt u een dag op het water doorbrengen en de mooiste snorkel- en duikplekken bezoeken. Of u kiest voor een mooie sunset cruise met heerlijke hapjes en drankjes.

Cruisecharter maximaal 6 personen, USD 200 per uur
Cruisecharter maximaal 24 personen, USD 400 per uur

Stand up paddelboarden

Een andere leuke mogelijkheid om met het hele gezin vanuit Harbour Village te ondernemen: Actief op het water leren kajakken of paddelboarden en vervolgens met een gids een leuke tocht maken langs de mooie kustlijn en jachthaven. Of u kiest voor de ultieme ontspanning in de Spa.

Stand Up Paddleboard Tours tot maximaal 3 personen | 1 uur | USD 75 per persoon
Kajak Tours tot maximaal 5 personen | 1 uur | USD 75 per persoon

Meer informatie op www.harbourvillage.com Lees ook: Harbour Village Resort: Spannend avontuur onder water voor iedereen.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!