Shadow

Harbour Village: gastvrijheid in een nieuw jasje

Bonaire Harbour Village Beach ClubDe afgelopen maanden is er veel gebeurd bij Harbour Village Beach Club Bonaire. Vier ervaren professionals hebben het team versterkt, procedures zijn aangescherpt en de service is naar een hoger niveau getild met als speerpunt ‘de kwaliteit van gastbeleving’.

Eric Ewoldt, Executive Director of Operations, leidt het team en stroomlijnt alle hotelactiviteiten. Harbour Village Beach Club is trots op het Nederlandse trio dat sinds enkele maanden voor al heel wat positieve impulsen heeft gezorgd. Debbie Nieuwenhuis, Front Office Manager, Sebastiaan Vink, Chef de Cuisine en Roel van Giersbergen, Maître d’Hôtel. De gasten zijn in zeer goede handen!

Culinair hoogstandje

Harbour Village Beach Club Bonaire terras aan het strandRecentelijk is het nieuwe menu gepresenteerd. Geheel van de hand van de nieuwe chef-kok Sebastiaan Vink. Met 22 jaar ervaring in de internationale keuken waaronder het Biti Bau in Alicante heeft hij zich laten inspireren door het mooie eiland Bonaire en de hoge standaard die de gasten mogen verwachten. La Balandra restaurant is te vinden op een rustige en adembenemende locatie aan zee.

Eigen webpagina voor gasten Harbour Village

Alle gasten krijgen bij boeking toegang tot een persoonlijke webpagina. Deze is online en op elk gewenst mobiel apparaat te raadplegen. Hierin staan de boekingsgegevens en er kan informatie opgezocht worden over wat er allemaal te doen is tijdens het verblijf. Met gemak kan een reservering worden gemaakt voor een transfer, diner, een snorkel of duiktrip of een Spa-behandeling. Een mooie service om gasten optimaal voor te bereiden op een fantastische ervaring op Bonaire.

Harbour Village Beach Club Bonaire is het meest luxe verblijfadres op het eiland Bonaire. Perfect voor wie de schoonheid van Bonaire wil ontdekken en wie luxe, comfort en privacy van een kleinschalig resort kiest met het mooiste privéstrand van het eiland voor de deur.Harbour Village Beach Club strand

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!