Gastronomisch dineren op 37.000 voet hoogte

Geplaatst door Redactie op 4 februari 2014 om 16:44 in de categorie Reisorganisaties

turkish-airlinbes-kokTurkish Airlines, dat vorig jaar al de Skytrax award voor ’s werelds beste Business Class catering won, gaat door met het verbeteren van de catering. Het aanbod van de couverts en het eetgerij is volledig vernieuwd.
Het nieuwe eetgerij is ontworpen door Turkish DO&CO, catering partner van Turkish Airlines voor de Business, Comfort en Economy class. De nieuwe couverts hebben een modern ontwerp en zijn een reflectie van de Turkse cultuur. De nieuwe onderdelen zijn geïnspireerd op Ottomaanse- en Seljoek motieven en zijn volgens de laatste trends ontworpen. Ook zijn ze aangepast naar de speciale behoeften van gebruik aan boord.

Goed restaurant in de lucht

Tijdens de presentatie van het nieuwe cateringconcept verklaarde bestuursvoorzitter Hamdi Topcu dat “Turkish Airlines met zichzelf concurreert” door het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening. “De prijzen die wij hebben gewonnen, gebaseerd op de beoordelingen van de passagiers, zijn de onderdelen van ons succes. We zijn ons bewust dat de catering aan boord een belangrijk onderdeel is voor onze passagiers en wij blijven de lat hoger leggen in samenwerking met onze partner Turkish DO&CO. Ons doel is om dezelfde sfeer te creëren als dat van een goed restaurant – maar dan in de lucht.”

Het totale concept van deze service zal de komende maanden over het hele netwerk van Turkish Airlines worden toegepast.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.