Shadow

Friesland voorproeven in april

FrieslandIn april verleidt Beleef Friesland tot een voorproefje van ‘s lands waterrijkste provincie. Tal van activiteiten in de thema’s ‘watersport’, ‘overnachten’, ‘culinair’ en ‘doen’ zijn dan gratis of worden tegen gereduceerde tarieven aangeboden.

 Watersportdag

Friesland wordt ook wel gezien als de grootste vaarschool van Europa; watersport wordt er met de paplepel ingegoten. Op zaterdag 19 april 2014 is er een speciale ‘OpStapdag’ voor iedereen die kennis wil maken met watersport in Friesland. Startend of fervent watersporter, met of zonder vaarbewijs, iedereen kan op 19 april in verschillende dorpen en steden in Friesland terecht. Zeiljachten, motorboten en sloepen liggen ‘opstapklaar’ en zijn voorzien van een schipper die je zelf leert varen.

Friese opstapweken

Tijdens de Friese OpStapweken zijn er kortingsacties en winacties voor gratis overnachtingen in B&B’s, appartementen, scheepshuisjes, of hotels in de hele provincie. Ook kun je tegen gereduceerd tarief kennismaken met diverse activiteiten zoals klimmen in de bossen van Appelscha, je uitleven in het kameleondorp in Terherne of genieten van de rijke kunst en cultuurhistorie in Friesland tijdens het museumweekend op 5 en 6 april. Diverse horecagelegenheden bieden kortingsmenu’s en streekgerechten bereid door de chefs van Fryslân Culinair aan.

Zoek een hotel of vakantiehuis in Friesland.

Sharing is caring!