Shadow

Franse vakantieparkketen Siblu koopt twee campings in Zeeland

De Franse vakantieparkketen Siblu heeft twee campings in Zeeland gekocht: camping In de Bongerd in Oostkapelle en camping De Oase in Renesse. De Oase ging reeds vorig jaar oktober over in handen van Siblu, de deal met In de Bongerd werd 4 februari dit jaar beklonken.

Strand-Annemaus-Pixabay

Daarmee komt het totaal aantal campings van Siblu op 21. In Frankrijk bezit de keten al 19 vakantieparken.  Siblu CEO Simon Crabbe: “Onze tweede overname in Nederland bevestigt ons streven om de groei van ons bedrijf ook buiten Frankrijk te realiseren. Noordzeebadplaatsen en de provincie Zeeland zijn voor zowel Nederlanders, Duitse als Belgische toeristen een absolute topbestemming, maar we kijken momenteel ook naar andere regio’s in Nederland voor meerdere overnames.”

Camping In de Bongerd past volledig in de vakantieparkformule van Siblu.  Elk Siblu vakantiepark heeft een overdekt en buiten zwemparadijs,  diverse  gratis kids-clubs voor kinderen van 2 tot 16 jaar, een restaurant, een bar, een breed scala aan sport en vrijetijdsactiviteiten, een uitgebreid family entertainmentprogramma en een supermarkt. De 4-sterren familiecamping ligt net buiten het centrum van Oostkapelle te midden van een boomgaard en op 10 minuten fietsafstand van het strand. Op de ruim 11 hectare liggen 400 plaatsen voor het plaatsen van stacaravans en chalets.

Ook camping De Oase in Renesse, groot 15,5 hectare en met 450 plaatsen voldoet aan de filosofie van Siblu: gelegen op een toeristische topbestemming,  dichtbij het strand, in een groene omgeving met veel activiteiten voor het hele gezin. Siblu zal voor het seizoen 2020 op de Oase een gloednieuw centrum met onder andere een overdekt zwembad, restaurant en kids clubs openen.

Andere campings in Frankrijk

Boek een FarmCamp

Bekijk de aanbiedingen van Molke Vakantieparken

TopicTravel in Frankrijk

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!