Frankrijkbeurs in de Jaarbeurs rond start Tour de France Utrecht

Geplaatst door Redactie op 19 juni 2015 om 10:41 in de categorie Beurzen en evenementen

Met een speciale Frankrijkbeurs in de Jaarbeurs haakt het Frans Verkeersbureau in Nederland in op de start van de Tour de France in Utrecht.

© ASO B-Bade

© ASO B-Bade

De Jaarbeurs in Utrecht is 1 t/m 5 juli het epicentrum van de Tour de France. Op 4 & 5 juli kan je hier naar de start en finish van de Grand Départ, de start van het Tourcircus, komen kijken. Maar je hoeft niet tot die tijd te wachten. Het Frans Bureau voor Toerisme ontmoet je vanaf die dag graag in Hal 1 voor de Avant Tour en La Caravane Publicitaire (de Reclamekaravaan).

Op de beurs kun je kennis maken met Nederlandse en Franse etappesteden, regio’s en sponsoren. Dit is ook de plek om je Tour de France merchandise te kopen. Heb je altijd al La Caravane Publicitaire van dichtbij willen zien? Grijp dan nu je kans. Alle wagens staan van woensdag t/m vrijdag en gedeeltelijk ook op zaterdag hier opgesteld. De toegang is gratis.

De proloog van de Tour de France vindt 4 juli plaats met start en finish bij de Jaarbeurs. Op 5 juli vertrekt de Tour richting Frankrijk voor een etappe van Utrecht naar Neeltje Jans in Zeeland.

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.