Shadow

Doe mee met de winactie van de Erwin Hymer Group

Speciaal voor de lancering van de nieuwe actie ‘Win uw Gouden Match’ heeft de Erwin Hymer Group het Noorderlicht naar Nederland gehaald. Rondom De Jong Kampeer & Recreatie in Hillegom kleurde de lucht op 27 september de hele avond groen. Deze speciale Noorderlicht projectie was het startsein van de nieuwe campagne ‘Win uw Gouden Match’.

Campers met noorderlicht
Campers en het noorderlicht©Erwin Hymer Group

Met deze wedstrijd maken consumenten o.a. kans maken op een camperreis naar de Noordkaap. “Aangezien de verschillende merken van de Erwin Hymer Group dit jaar niet op de Caravan Salon in Düsseldorf of Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht vertegenwoordigd zijn, halen we de reuring van de beurs naar ruim 62 showrooms in Nederland”, aldus Vermeule (Directeur Erwin Hymer Group Nederland). “Met deze ‘Win uw gouden match’ activatie maken consumenten kans op grote prijzen zoals een caravan t.w.v. € 20.000,- of een camperreis naar de Noordkaap inclusief € 2.500,- zakgeld!”

Win uw Gouden Match

Om kans te maken op een van de prijzen kunnen consumenten op www.goudenmatch.nl tussen 1 en 31 oktober 2020 een voorkeursmerk camper of caravan invullen. Na het invullen van een voorkeur en persoonlijke gegevens, ontvangt men een unieke win code per e-mail. Deze code kan worden ingeleverd bij ruim 62 dealers in Nederland. De dealer helpt vervolgens verder met de gouden match, zodat de voorpret voor de vakantie kan beginnen!

Lees meer artikelen over camperreizen.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.