De Dreamliner onder de touringcars

Geplaatst door Redactie op 20 januari 2016 om 16:40 in de categorie Reisorganisaties

Kras Topclass touringcarSinds april 2016 heeft reisorganisatie Kras de ‘Dreamliner’ onder de touringcars in gebruik: de Setra Top Class touringcar. Setra is, net als Mercedes-Benz, een exclusief merk van Daimler AG. Het merk staat voor technische innovatie en het hoogste niveau van comfort en veiligheid, wat duidelijk terug te zien is in de nieuwste aanwinst van Kras. Zo zorgen het glazen panorama-dak over de hele lengte van de bus en de extra grote ramen niet alleen voor veel bekijks, maar ook voor een ongeëvenaard uitzicht tijdens de reis. 

Luxe en innovatieve faciliteiten aan boord

De geruisloze touringcar kan 42 personen vervoeren en zal naar elf verschillende bestemmingen, van Noorwegen tot Italië, gaan rijden. De luxe stoelen zijn niet alleen achterwaarts maar ook zijwaarts verstelbaar en bieden aan reizigers een beenruimte van maar liefst 91 cm. Op het gebied van airconditioning is de modernste techniek toegepast. Een geraffineerd lichtconcept en een compleet ingerichte keuken met een professioneel koffiezetapparaat maken de reiservaring compleet. Ga je met een grote groep op pad? Dan kun je ook een eigen bus huren bijvoorbeeld bij Bookabus.nl.

Geen moment van verveling met het Kras entertainment systeem

Met het Kras entertainmentsysteem kunnen passagiers op de eigen smartphone of tablet gratis verschillende kranten, magazines en e-books downloaden. De inhoud van het entertainmentsysteem wordt dagelijks ververst zodat gedurende de gehele reis nieuwe content beschikbaar is. Daarnaast kunnen de meegenomen mobile devices eenvoudig worden opgeladen tijdens de reis, want iedere stoel heeft een handige USB-poort.

Jan de Waal, een van de vaste gezichten op de Krasreizen en zeer ervaren chauffeur, is erg enthousiast over de nieuwe super-de-luxe bus: “Ik kijk er echt naar uit om onze reizigers een onvergetelijke vakantiebeleving te bezorgen met deze fantastische touringcar”.

Kijk hier voor het volledige aanbod van reizen met de Setra Top Class touringcar

Busreizen naar Disney met OAD

De Dreamliner onder de touringcars
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.