Shadow

Cruisewinkel uitgeroepen tot beste cruise-aanbieder

cruisewinkelCruisewinkel heeft op 31 januari de Vakantie Award 2015 ontvangen in de categorie cruises. De titel is gebaseerd op een onderzoek onder 12.000 consumenten, waarbij cruisewinkel een 9.7 als rapportcijfer kreeg. De Awards werden uitgereikt op het Reisgala 2015, waar verder ook o.a. KLM, Arke, transavia en Sunweb een Award ontvingen.

Eigen ervaring en uitstekende service

Vooral het personeel van de cruise-aanbieder werd door de consumenten erg goed beoordeeld. Uit het juryrapport: ‘het personeel van cruisewinkel spreekt uit eigen ervaring en de service is uitstekend’. Directeur Patrick Cépèro: “Ik ben erg trots op deze onderscheiding. Na onze start als online cruise-aanbieder in 2007 zijn we inmiddels één van de grote spelers op deze groeimarkt in Nederland. Het aanbod bij de verschillende cruise-aanbieders is vaak identiek, dus juist daarom is het prachtig dat we deze prijs vooral winnen op onze persoonlijke betrokkenheid bij het cruise-product
Cruisewinkel.nl is een online cruise-aanbieder met kantoor op de Weesperstraat in Amsterdam en een tweede vestiging in Antwerpen.

Sharing is caring!