Shadow

Cruisehavens in het Caribisch gebied zijn open en verwelkomen cruisepassagiers

In de derde week van oktober, Plan a Cruise Maand aandacht voor het Caribisch gebied waarvan enkele eilanden recent zo zwaar getroffen zijn door orkanen. Cruise Lines International Association (CLIA), branche-organisatie van de cruise-industrie rapporteert dat nagenoeg 50 cruisehavens in het Caribisch gebied nog steeds reizigers verwelkomen.

‘Allereerst gaat ons hart uit naar alle mensen die getroffen zijn door de orkanen,’ zegt Cindy D’Aoust, president en CEO van CLIA. ‘Gelukkig verwelkomt de overgrote meerderheid van Caribische cruisehavens, die slechts minimale of helemaal geen schade ondervonden van de orkanen, cruisepassagiers. De Caribische eilanden leunen sterk op het cruisetoerisme. De cruisebranche is zeer betrokken en doet er alles aan cruisepassagiers naar het gebied te blijven brengen. Ik ben er trots op dat onze CLIA-leden met andere organisaties in het toerisme zich hebben ingespannen om meer dan $30 miljoen beschikbaar te stellen voor tijdelijke woonruimte, het vervoer van families en huisdieren en voorraden voor de mensen.’in de Passenger Terminal Amsterdam.

Boek je cruisereis:

Cruisereizen algemeen
Cruisereizen MSC
Cruisereizen Seabourn
Cruisereizen Costa Cruises
Alle cruises bij de Cruisewinkel

Meer over cruises lees je op decruisegids. Zoals: wat doe je met je bagage, tips voor cruisen met kinderen en nog veel meer handige en nuttige cruiseweetjes.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!