Costa Cruises pakt uit met WK-sfeer

Geplaatst door Redactie op 11 april 2014 om 15:27 in de categorie Reisorganisaties

Costa Cruises Voetballiefhebbers die een cruisevakantie bij Costa Cruises hebben geboekt, hoeven deze zomer geen seconde van het WK-voetbal te missen. Alle wedstrijden zijn namelijk rechtstreeks aan boord van alle veertien cruiseschepen te bekijken.Van 12 juni tot 13 juli is de hele wereld in de ban van het WK voetbal. Ook aan boord van de schepen van Costa Cruises gaat het WK niet ongemerkt voorbij, integendeel. Op diverse plaatsen aan boord worden de wedstrijden live uitgezonden, bijvoorbeeld op het megascherm op het zwembaddek of in het theater.

Meer activiteiten rond het WK voetbal

Gedurende het WK heeft Costa verschillende activiteiten gepland met het voetbalthema. Passagiers kunnen hun eigen T-shirt ontwerpen of hun eigen spandoek maken in de kleuren van hun favoriete team. Er worden ook groepsactiviteiten georganiseerd in de vorm van kleine voetbal en tennis toernooien.

Braziliaanse dansleraar

De echte fanatiekelingen kunnen genieten van een spelletje freestyle dribbelen of lekker bewegen tijdens de danslessen die worden gegeven door een Braziliaanse dansleraar. Op deze manier kan een doelpunt pas echt goed gevierd worden. Wie iets minder uitbundig wil juichen, kan lekker relaxen bij het zwembad en deelnemen aan de WK quiz. Hier zijn ook nog eens leuke prijzen mee te winnen.

Brazilian Style Flash Mob

Om voor iedere wedstrijd in de juiste sfeer te komen is er de Brazilian Style Flash Mob op de melodie van het officiële WK lied en heerlijke Braziliaanse snacks. Uiteraard is er ook aan de vrouwen gedacht want als grote finale is er de ‘Mister World Cup 2014’ verkiezing.

Meer nieuws over Costa Cruises op Decruisegids.nl

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.