Shadow

Costa Cruises doopt Costa Diadema

Costa DiademaIn de Italiaanse havenstad Genua wordt vanmiddag, vrijdag 7 november, de Costa Diadema gedoopt.

De Costa Diadema is het nieuwe vlaggenschip van Costa Cruises. Het schip is meer dan 300 meter lang, 37 meter breed en heeft 1862 hutten. Het schip heeft nu al de bijnaam ‘Regina del Mediterraneo’  (Koningin van de Middellandse Zee gekregen.

De feestelijkheden rondom de doop van de Costa Diadema, aangemeerd aan de Ponte dei Mille bij het historische Stazione Marittima van Genua, beginnen om 5 uur ‘s middags en gaan door tot in de nacht. Nadat het schip gezegend is door de aartsbisschop van Genua doopt de Godmother het schip en hakt zij het lint door. Een speciaal voor deze gelegenheid ontwikkelde fles Ferrari Gran Cuvéee trentodoc met uniek label zal vervolgens tegen de boeg uiteenspatten.

Om half 7 ‘s avonds kunnen de inwoners van Genua meegenieten van een geweldige lichtshow en een vuurwerk dat de stad in het licht laat baden. Aan boord genieten de gasten van een door een sterrenchef samengesteld galadiner en vele shows en evenementen. Er is geen betere plek denkbaar om deze bijzondere gebeurtenis te vieren dan Genua, waar de wortels van Costa liggen en het hoofdkantoor zetelt.

Meer over de Costa Diadema met een foto-impressie op Decruisegids.nl.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!