Shadow

Colorado Tourism kiest voor Target Travel Marketing

colorado-target-travel-marketingDe Amerikaanse staat Colorado heeft Target Travel Marketing (TTM) aangesteld als marketing en PR kantoor voor de Benelux. TTM vertegenwoordigt Colorado per direct op het gebied van trade activiteiten, media & PR en social media.

Takenpakket voor Colorado Tourism

TTM buigt zich onder andere over de organisatie van de Benelux deelname aan de Go West Summit. De Go West Summit vindt van 10 – 13 februari 2015 plaats in Colorado Springs. Deze meerdaagse vakbeurs brengt internationale touroperators in contact met bestemmingen, accommodaties en attracties uit het westen van Amerika. Ter voorbereiding op de beurs wordt een internationale fam trip georganiseerd waardoor deelnemers Colorado beter leren kennen. Naast rekrutering voor de Go West Summit organiseert Target Travel Marketing een trade event en persreizen. Ook persberichten en een social media campagne behoren tot het takenpakket.

Over Colorado

Colorado staat bekend om haar natuur en biedt reizigers in alle seizoenen talloze mogelijkheden voor mooie vakanties. Het landschap varieert van natuurlijke heetwaterbronnen, grote rivieren en meren, 11 nationale parken en monumenten en 58 bergtoppen die hoger zijn dan 4200 meter. Met een rijk cultureel erfgoed, wereldstad Denver en 25 gerenommeerde skigebieden en resorts is Colorado met recht een veelzijdige vakantiebestemming.

Sharing is caring!