Shadow

Colorado Tourism benoemd tot beste verkeersbureau in de Verenigde Staten

ColoradoColorado Tourism heeft de Travvy Award 2015 gewonnen voor beste verkeersbureau binnen de Verenigde Staten. De Travvy Awards worden toegekend na een stemmingsronde onder 30.000 reisagenten. Zij benoemen de beste cruiserederijen, touroperators, hotels, resorts, bestemmingen, reisbureaus en verkeersbureaus. Colorado Tourism kreeg de eervolle titel “Best U.S. State Tourism Bureau”.

In 2013 bezochten 64,6 miljoen vakantiegangers de Amerikaanse staat. Zij gaven een recordbedrag van maar liefst 17,3 miljard dollar uit. De Come to Life campagne werd tevens geroemd om haar inspirerende insteek. Colorado Tourism is blij met deze eervolle titel uit handen van de reisbranche en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Nederlandse groei simultaan met internationale ontwikkeling Vanuit Nederland neemt het aantal toeristen gestaag toe. Gelijktijdig met de internationale cijfers die de Travvy Award opgeleverd hebben, zijn ook de Nederlandse cijfers toegenomen. Colorado geniet een toenemende belangstelling onder Nederlandse reizigers mede door de uitbreiding van Icelandair’s vluchtverbinding op Denver.

Betere bereikbaarheid

Camperhuur Amerika

Sinds juni 2012 vliegt Icelandair het hele jaar door via Keflavik op Denver, waardoor de bereikbaarheid van Colorado een stuk beter is geworden. Voor Nederlandse vakantiegangers dient Denver vaak als start- en/of eindpunt van een rondreis door het westen van Amerika. Go West Summit De toekenning van de Travvy Award valt samen met een zeer belangrijk evenement voor Colorado Tourism. Op 10 februari startte in Colorado Springs de jaarlijkse Go West Summit inkoopbeurs, die dit jaar voor de 26e keer plaatsvindt. Deze inkoopbeurs wordt al jaren gezien als hét moment om in contact te komen met suppliers uit het westen van Amerika. Colorado Tourism organiseert meerdere studiereizen voor bezoekers aan de Go West Summit en laat vakgenoten graag kennis maken met deze natuurrijke staat.  Colorado

Camperhuur Amerika

Colorado staat bekend om haar natuur en biedt reizigers in alle seizoenen talloze mogelijkheden voor mooie vakanties.Het landschap varieert van natuurlijke heetwaterbronnen, grote rivieren en meren, 11 nationale parken en monumenten tot 58 bergtoppen die hoger zijn dan 4.200 meter. Met een rijk cultureel erfgoed, wereldstad Denver en 25 gerenommeerde skigebieden en resorts is Colorado met recht een veelzijdige vakantiebestemming.

Lees meer over Amerikaanse parken

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *