Center Parcs neemt VIP-woonboten in Marina de Eemhof in gebruik

Geplaatst door Redactie op 24 september 2015 om 10:47 in de categorie Accommodaties

Center Parcs woonboten in Marina de EemhofCenter Parcs heeft in Zeewolde de nieuwe Center Parcs VIP woonboten in de oude jachthaven Marina De Eemhof officieel in gebruik genomen. De luxe woonboten bieden een fantastisch uitzicht over het Eemmeer.

In aanwezigheid van Mark Giethoorn (Operations Director CP NL), Lars van Pelt (Development Director CP NL) en Willem Zijl (Director Jachthaven Marina) nam Mike Bosman de nieuwe VIP woonboten van Center Parcs Marina De Eemhof feestelijk in gebruik.

VIP-woonboten in Marina de Eemhof

De nieuwe, modern uitgeruste woonboten van Center Parcs Marina De Eemhof bieden de perfecte combinatie van avontuur en luxe en zijn met hun twee verdiepingen zeer ruim. Dankzij de vele VIP elementen geniet de gast gegarandeerd van een unieke vakantie-ervaring in eigen land.

De woonboten liggen vrij in de jachthaven en zijn met een oppervlakte van 120 vierkante meter groot genoeg voor zes personen. De woonboten beschikken over twee luxe badkamers, twee toiletten, een luxe privé-terras met eethoek, een barbecue en ligstoelen. Een kookeiland met inductiekookplaat draagt binnen bij aan de luxe uitstraling. Naast de woonboot kan ook een eigen boot worden aangelegd om op het Eemmeer te varen. Een boot ter plekke huren is ook mogelijk. Verder kunnen de huurders van de woonboten in Marina de Eemhof gebruik maken van alle faciliteiten van het nabij gelegen Center Parcs.

Liefhebber van vakanties op het water? Bekijk dan ook even de aanbiedingen voor woonbootvakanties bij Belvilla. Ook Landal heeft een aantal vakantieparken aan het water zoals Landal Terherne. Natuurlijk check je voor het boeken de beoordelingen.

Center Parcs neemt VIP-woonboten in Marina de Eemhof in gebruik
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.