Shadow

CAGROM-Routeboek 2016: jaar van het afscheid

Cagrom-routeboek 2016De nieuwe uitgave van het CAGROM-Routeboek 2016 met mooie routes en campings in Roemenië, Bulgarije, Tsjechië, Slowakije en Hongarije verschijnt weer in januari 2016. De eerste bestellingen zijn al weer binnen! Dat is het goede nieuws.
Het slechte nieuws is dat bij Hans Groenendijk,  de oprichter van CAGROM,  een ernstige ziekte is geconstateerd: een lever met diverse tumoren, dus leverkanker. Hier kan niets meer aan worden en hij is nu aan huis gekluisterd. Dat betekent een levensverwachting van circa 6 maanden en dus in het komende jaar zowel het afscheid van het Routeboek en van Hans Groenendijk.

“Ik heb al heel veel hartverwarmende reacties mogen ontvangen en veel mensen hebben mij thuis bezocht. Mijn grootste wens is dat er nog iemand op mijn pad komt die mijn promotiewerk ten bate van de campings kan voorzetten” zegt Hans Groenendijk. Hij bedankt hij alle mensen die ooit een Routeboek hebben besteld en/of zijn lezingen hebben bijgewoond en natuurlijk niet te vergeten, de sponsors!
Bestel hier het CAGROM-Routeboek 2016

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!