Shadow

BungalowSpecials Awards zorgen voor een betere match

Buitenhof De Leistert , winnaar Beste vakantiepark van Nederland. © Bungalowspecials.nl
Buitenhof De Leistert, winnaar Beste vakantiepark van Nederland. © Bungalowspecials.nl

Al bijna 5 jaar reikt BungalowSpecials jaarlijks de BungalowSpecials Awards uit aan de beste vakantieparken. Om de relevantie te bewaren, heeft BungalowSpecials de Awards dit jaar opnieuw onder de loep genomen. Waar zoekt de vakantieganger dit jaar het meest op? Wat zijn hun wensen? Met de antwoorden op deze vragen heeft de vakantieparkvergelijker dit jaar nieuwe Awards geïntroduceerd die voor een betere match zorgen.

BungalowSpecials Awards – de klant beslist!

Elk jaar worden de beste vakantieparken bekroond met de BungalowSpecials Awards. Het beste daaraan: het zijn publieksprijzen! De winnaars worden namelijk geselecteerd aan de hand van de klantbeoordelingen. Denk hierbij aan de prijs-kwaliteitverhouding, locatie van het park, de faciliteiten, het personeel, de sfeer, netheid en hygiëne en vele andere functies. De BungalowSpecials Award is een prijs waar een vakantiepark echt trots op kan zijn.

Nieuwe Awards

Voorheen werden de meeste BungalowSpecials Awards toegekend aan de beste vakantieparken in een bepaalde regio, zoals ‘Beste vakantiepark aan de Nederlandse kust’. “We merkten in het zoekgedrag dat mensen minder waarde hechten aan een bepaalde bestemming, maar juist aan de complete beleving”, aldus Xander Snijders – Business Unit Manager bij BungalowSpecials. Voor een verblijf op een speciaal vakantiepark of in een speciaal vakantiehuis wil men best een stukje verder reizen. Het resultaat is een aantal nieuwe Awards waaronder ‘Beste vakantiehuis met sauna’.

De juiste doelgroep

Waar dit jaar ook meer tijd aan is besteed, is het filteren van reviews van de juiste doelgroep. De Award voor het ‘Meest kindvriendelijke vakantiepark’ is bijvoorbeeld gebaseerd op de reviews die geschreven zijn door families. Immers, een stel zonder kinderen zal een vakantiepark niet kindvriendelijke beoordelen, omdat zij niet naar deze faciliteiten op zoek zijn. Dat betekent dat hun review de totaalscore in kindvriendelijk onterecht naar beneden haalt. Voor een familie is het perspectief dus heel anders. Door de reviews te filteren naar de relevante doelgroep voor de Award wordt de match tussen de wensen van de klant en het vakantiepark verbeterd.

Tot slot is gekeken naar het aantal reviews per categorie. Een beoordeling van een 9.0 met twee reviews zegt minder dan een beoordeling van een 9.0 met tweehonderd reviews. In de uiteindelijke finaleronde is hier naar gekeken om het meeste betrouwbare oordeel te geven. Voor BungalowSpecials is dit een nieuwe stap in de richting naar het zijn van een echte specialist.

De beste vakantieparken van 2018

Na vorig jaar al het beste vakantiepark van Limburg te zijn geweest, mag Buitenhof de Leistert dit jaar de Award voor ‘Beste vakantiepark in Nederland’ in ontvangst nemen. De prijs voor ‘Beste vakantiepark-keten’ gaat dit jaar naar Landal GreenParks. ‘Beste vakantiepark in Duitsland’ wordt verdedigd door Lindner Ferienpark Nürburgring.
Een overzicht van alle winnaars van de BungalowSpecials Awards vindt u hier.

BungalowSpecials.nl is een online vakantieaanbieder met een specialisme in het aanbieden van accommodaties op vakantieparken. Vanuit de behoefte van vakantiegangers om snel, eenvoudig en veilig te zoeken naar een goedkope vakantie is BungalowSpecials opgericht als vergelijkingswebsite voor vakantieparken. Door middel van de juiste filters en de kennis van de markt maakt BungalowSpecials het mogelijk om meer dan 700 vakantieparken in 8 verschillende landen snel te vergelijken.

BungalowSpecials is onderdeel van BookerZzz – een bedrijf dat werd opgericht in 2005 en nu bestaat uit 6 verschillende merken met 18 websites. Klanten van BookerZzz kunnen kiezen uit ongeveer 5000 hotels en meer dan 700 vakantieparken in Europa.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!