Shadow

BCD Travel erkend voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

BCD Travel zet zich al meer dan tien jaar wereldwijd in voor duurzaamheid. Die inzet werd erkend tijdens 3BL Forum, het toonaangevende evenement voor professionals op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. CR Magazine riep John Snyder, President en CEO van BCD Travel, woensdagavond uit tot ‘Responsible CEO of the Year for a Private Company’ tijdens de Excellence in Leadership Awards.

BCD Zakenreizen

De awards erkennen bedrijfsleiders die zich inzetten voor een vooruitstrevende Environmental Social Governance-agenda (ESG).

“BCD Travel zet zich wereldwijd in voor duurzaamheid. Iedereen maakt er dagelijks een prioriteit van om succesvol te zijn zonder toekomstige generaties te benadelen. Ik beschouw deze award dus als een erkenning voor de gehele organisatie”, zegt John Snyder.

“Dit is niet alleen een belangrijke persoonlijke en professionele prestatie. Het weerspiegelt ook de duurzaamheidstoewijding van BCD Travel onder John’s leiderschap”, aldus Sharon Dirks, Director of Sustainability bij BCD Travel. “BCD neemt maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus. Dat zie je overal terug, van ons talentmanagementprogramma Confident Self tot bedrijfsinitiatieven zoals het ondersteunen van lokale goede doelen uitgekozen door onze medewerkers en onze ethische Code of Conduct. De betrokkenheid begint aan de top met John Snyder.”

Erkenning van BCD Travel voor duurzaamheidsprestaties:

  • De GBTA Foundation erkende BCD’s duurzaamheidsinzet tweemaal met een ICARUS award voor Sustainability Outstanding Achievement.
  • Forbes magazine plaatste BCD Travel op de lijst van America’s Best Employers For Women 2018 en al drie keer op de lijst van America’s Best Employers.
  • In oktober 2018 verkozen lezers van The Beat BCD Travel voor het tweede jaar op rij en de zesde keer sinds 2009 tot Most Admired Travel Management Company. Deze erkenning vloeide voort uit een peiling onder de lezers waarin werd gevraagd welke leverancier ze het meest waarderen voor hun beleid, managementstijl en klantenservice.
  • In 2018 bereikte BCD Travel met de 29e plaats voor de vierde keer de top 100 bedrijven die worden erkend voor hun flexibele werkomgevingen. FlexJobs, een online vacaturesite voor professionals die op zoek zijn naar flexibele, parttime- of freelancefuncties stelt de lijst jaarlijks samen.
  • BCD kreeg een gouden score van MVO-beoordelingsplatform EcoVadis. De zakenreisorganisatie behaalde deze topbeoordeling drie jaar op rij en hoort daardoor bij de beste 1% van alle leveranciers.
  • BCD heeft momenteel certificeringen volgens ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001, OHSAS 18001 en de Payment Card Industry Data Protection Standard (PCI). De zakenreisorganisatie wil daarmee de best practices, brancheregelgeving en wettelijke verplichtingen zo goed mogelijk naleven. Zie hier het volledige overzicht van BCD’s certificeringen.

Alle finalisten voor de Excellence in Leadership Awards werden genomineerd door leden van de CR Magazine community en daarna geselecteerd door een onafhankelijke jury waaronder eerder bekroonde finalisten. De awards werden bekendgemaakt tijdens een ceremonie op woensdag 24 oktober in de MGM National Harbor.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!